Led lampor e27 sockel

Här kan du hitta olika LED-lampor med E27-sockel (mm). Dessa ljuskällor är alltså baserad på energieffektiva lysdioder, som kan komma att spara dig . ELED-lampor till marknadens lägsta priser!

LED-lampor med en Esockel hittar du här på LamporNu. Just nu kan vi erbjuda vår nya Glow serie med ELED-lampor som ser ut som vanliga glödlampor. Ledsavers LED-lampa med skymningsrelä E6lm.


El › LjuskällorCachadLiknandeGemensamt för alla våra LED-lampor är att de slösar på ljus men är riktigt snåla. Välj LED så får du funktionalitet, hållbarhet och en belysning som är sanslöst . Ersätt kvicksilverlampan, natriumlampan eller den gamla glödlampan med en LED-lampa så sparar du energi och får en . Vi hjälper dig att hitta rätt dimbara led lampor eLjuskällor och göra ett billigt.

Essential ELED Lampa Högkvalitativ LED-lampa med sockel av ledande . LED-lampa med E27-sockel, 150timmars livslängd och 4lumens ljusflöde. Ytmonterade LED dioder tar ännu mindre plats och har ytterligare förbättrad ljusstyrka. Lampans färgtemperatur anges i Kelvin, K. Den vanligast förekommande sockeln i Sverige är den breda Esockel.


Hos oss finner ni ett brett urval av LED lampor för 230V.

Kommentarer

Populära inlägg