Motorvärmartimer utomhus

AutoTime är en temperaturstyrd elektronisk timer som kopplar in din motorvärmare i rätt tid före inställd avreseti med hänsyn till rådande utomhustemperatur.

Jag hyrde en parkeringsplats igår, när jag kom dit upptäckte jag att det inte fanns någon inbyggd timer till motorvärmaruttaget. Tidur i centraler, utomhus och på andra obekväma platser tenderar att glömmas efter en tid. Och att ha det manuella tillslaget inomhus, . Dieselvärmare, i bil precis utanför huset? CachadLiknandeKvalitetsprodukter till bästa tänkbara pris med egen import och egna agenturer från ledande svenska och europeiska tillverkare. Den bästa lösningen vore ju någon en adaptiv motorvärmartimer som mäter motortemperaturen och med tiden lär sig hur lång uppvärmningstid . På vardagar svarar Vi Bilägare på läsarfrågor om bilar och trafik.


Om utrymmet som värms är en normalt isolerad hall på 5kubikmeter, temperaturen utomhus ligger på +grader och hålls inomhus på +grader, förbrukar . Effektiv värmare som fungerar med flera bränsletyper, levererar hela 2kW och har justerbar termostat, bränslemätare, felindikator samt överhettnings- och . D DRIVe vilket är suveränt nu när vintervädret kommer. Med en uppvärmd motor får du bättre bränsleförbukning under .

Kommentarer

Populära inlägg