Dimbar lampa utan dimmer

Denna mycket läckert designade LED-lampa har inte bara fördelen att den lyser. Den är också dimbar utan att någon dimmer alls behövs. Airam Smart LED stegs dimbar lampa E27.

Airam Smart LED lampa med inbyggd dimmer - fungerar utan separat dimmer. Funkar det att sätta ej dimbara LED spottar (230v). Styrning 230v dimbara LED-lampor z-waveokt 2015Dimmertråden - tekniken bakom en lyckad dimringjul 2015Problem med Nexa trådlös dimmer och LED. CachadUpptäck dimbara LED-lampor och få svar på de vanligaste frågorna om dimbara ljuskällor. Philips har testat ett representativt antal europeiska dimmers för att . Vi har testat oändliga kombinationer av dimmers och LED-lampor och ofta går det att hitta en lösning.


I denna bloggpost tittar vi på Bloom som är en LED-lampa som går att dimma utan dimmer.

GU230V lågenergi 11w dimbar utan dimmer. När man tänder lampan har den 1 ljusstyrka. Nanoleaf Bloom är en helt unik LED-lampa med en helt unik design som är dimbar utan att du behöver någon dimmer alls.


För dimbara 2volt LED-lampor tillsammans ej specialutvecklade LED-dimrar. Det finns allt fler LED-produkter som går att reglera hur starkt de ska lysa med en dimmer. I och med att LED-lampor har en helt annan effekt än . Vi har jämfört de olika ljuskällorna som du kan styra med en vanlig strömbrytare utan att installera dimmer.

Slipp krångel med installation - klart att skruva in och .

Kommentarer

Populära inlägg