Jm södra centrum

Södra centrum bjuder på stadsliv med extra allt. I kvarteret blir det bekvämt och socialt att bo med butiker, café och kvartersrestaurang med stor uteservering i . Det byggs för unga vuxna i södra centrum. Arkitektbolaget Tengbom har ritat husen Vortex för Skanska och The Light Factory för JM.


På JM och Skanska har man förmodligen rätt när man tror på det senare trots att de båda alternativen bara är . Krokslätt växer med en ny stadsdel – Södra Centrum! Omgivningen utmed Mölndalsvägen kommer att förändras när JM AB och Skanska Nya Hem AB sätter . Light Factory Gbg är det nya kvarteret vid Mölndalsvägen som sätter Göteborgs södra centrum på kartan. Södra Centrum är en helt ny stadsdel som just nu växer fram strax utanför.


Södra centrum - Light Factory Nova, etapp 2. Södra centrum, Göteborg, Göteborgs kommun. En viktig del i utformningen av Södra Centrum är att skapa en väl genomtänkt. Tengbom har vunnit uppdrag från både JM och Skanska och . JM Nybyggda lägenheter i Södra centrum i Krokslätt, Göteborg.


Var med när en ny adress i Södra centrum tar form, några minuter från Korsvägen. Light Factory Gbg är kvarteret som sätter Göteborgs södra . Light factory i Göteborgs södra centrum är bostäder med rå industrikänsla och attityd. JM, Göteborg: Södra Centrum - Light Factory Gbg Nova, etapp 2.

Kommentarer

Populära inlägg