Led spottar i fönstersmyg

Hej, Har letat en del efter tips på led belysning för montering i fönstersmyg men utan att hitta några bra sådana skrivna i närtid. Ledspot i fönstersmyginläggjul 2014Led-spottar i fönstersmyg, vad är det jag inte begriper. Spotlights-LED-1-3WCachadLiknandeLED Spotlights 1-3W för infällnad i taket, fönstersmygen eller under väggskåpet i köket. Vi utvecklar och säljer LED-belysning, spotlights, downlights, dimmers och drivdon, transformatorer, fiberoptik och utomhusbelysningav högsta kvalitet.


LED-Armatur Hide-a-lite Bright Eye Multi 60° Tilt Vit. LED-Armatur Hide-a-lite Spot Mini VP IP44. Spotlight Markslöjd 230V Rund Borstad Stål.


Vi brukar använda denna för mindre fönster (vanliga fönster) Hide-a-lite LED-Spot Dot, Varmvit 45° Om det är höga fönster så är det bättre att . Vi har downlights i stora och små modeller, med och utan LED.

Monteras i fönstersmyg eller tak och ger s. Om man ska koppla i LED måste man veta att det finns olika varianter och inkopplingsmöjligheter. LED-Spotlight Mini Rund 1W - En serie med lampor som passar för infällnad i fönster, skåp eller andra platser En LED-spotlight med ett litet format som passar . Istället för traditionell fönsterbelysning har vi valt infälld spot i nischen. LED-Spot Dot har låg energiförbrukning och lång livslängd c:a 30.

Kommentarer

Populära inlägg