Garo aktie

Köp aktier i Garo - enkelt och billigt hos Avanza Bank. Klicka här för att se aktiekursen och köpa till marknadens lägsta courtage. Värdepapper: GARO; Aktielista : Small Cap Stockholm; Marknad:.

Aktie GARO - all kursdata, kursdiagram och övrig kursinformation i realtid för dig som är svensk aktieägare. Dagens börspremiär för Garo, som utvecklar och tillverkar produkter och helhetslösningar för elinstallationsmarknaden, blev en succé. Börsnotering av Garo AB på Nasdaq Stockholm år 2016. Värdering av aktier och företag för att investera.


Men vill man investera i att Sverige måste lösa den skriande bostadsbristen så är Garo en intressant aktie. Pris per aktie i erbjudandet, som motsvarar procent av det totala antalet aktier i Garo, inför noteringen har fastställts till kronor, vilket . Börsnykomlingen Garo rusade nästan procent under sin debutdag.

Garo upp drygt procent från teckningskursen på kronor per aktie. Med facit i hand borde ha behållit Inission som var snubblande nära den långsiktiga portföljen och jag går i liknande tankar om Garo medan . GARO resultat- och balansräkning samt kassaflödesanalys.

Kommentarer

Populära inlägg