Murklocka giftig

Hos oss finner Du tips skötselråd för att lyckas bättre med blommor trädgård. Katter gillar inte bara gräs utan tuggar gärna på andra växter också om de får chansen. Men se upp - vissa växter är så giftiga för katten att den .

Murklocka har en bra hållbarhet även under den mörka årstiden. Trivs bäst i rumstemperatur eller ännu hellre något svalare. Katter har en helt annan metabolism än hundar, och människor. Det här ska du aldrig ge din katt eller låta din katt komma nära: Alvedon . Jag fick lov att kopiera information om giftiga och harmfulla växter som finns i våra trädgårdar och på fönsterbräden. Katt Förgiftningar Djur kan bli förgiftade genom att äta eller andas in något som är olämpligt för dem.


Jag har för mig att det bara är fröna som är giftiga. Enligt Giftinformationscentralen är den i alla fall inte giftig för . Som kattägare är det därför viktigt att du är lite extra försiktig med vilken typ av växter som du väljer att ha hemma. Och är den giftig eller var det bara smaken hon . Någon ovan skrev att den är giftig men det är den mig veterligt inte. Våra fyrbenta vänner har ofta en tendens att tugga och få i sig sådant som de egentligen inte borde.


Katter är väldigt känsliga för giftämnen i . Och tro inte att vanligt bordssalt är miljövänligt, det är giftigt för alla växter.

Murklocka, campanula, 10cm, blå, juni-juli. Aconitum napellus Album, 100cm, vit + blå, juni-aug, sol-skugga, giftig. Murklocka, stäppsalvia, silverarv och en till väldigt fint som jag glömt bort.


Campanula portenschlagiana 'Birch hybrid' - Murklocka. Blommorna kan efterföljas av röda giftiga bär. Beskrivning: Artnamnet efter Gustav Wallis, en tysk botanist som . Toppställda gul- gröna blommor i maj, giftiga röda frukter, landskapsväxt, sol–halv- skugga.

Kommentarer

Populära inlägg