Sladdfri lampa

Dekorativ slinga med energisnåla LED-lampor. NORTHLIGHT Trådlös julgransbelysning med fjärrkontroll 3. CachadLiknandeGör om din gamla lampa till en lampa med trådlös LED-belysning.

Lampan får trådlös el via strömplattan som fästs under bordsskivan. Låt ljuset flöda och använd gärna smarta lösningar med LED lampor för att spara ström och energi. Wirefreelight - Trådlös el bordsbelysningskit. Tre ljusstyrkor; Laddas via USB; Upp till h batteritid. CachadLiknandeVår serie av trådlösa laddare gör att du kan ladda din smartphone utan trassliga sladdar.


Det är en enhet som styr alla lampor och den kan styra upp till lampor samtidigt. Snart kommer en ny smart LED lampa till Sverige.

Den drivs på trådlös energi från en liten sändare som placeras nära LED lampan. Den sladdlösa lampan LED är den perfekta lampan där du inte har någon elkontakt! Avslutad okt 19:00; Vinnande bud kr JakobMaanmies (bud); Frakt . LED: Svart skrivbordslampa, lättböjlig arm för mckt nytta sladdfri batteridri.


Avslutad okt 19:01; Vinnande bud kr Gubbäng (bud); Frakt . Jämför priser och läs recensioner på Belysning. Vi hjälper dig att hitta rätt trådlös lampa Belysning och göra ett billigt tryggt köp - Vårt köpskydd ger dig pengar .

GP Safeguard är en trådlös, batteridriven belysning för alla mörka hörn och gångar. Lampan är batteridriven, vattentålig och slagtålig vilket gör att den kan . En mycket funktionell trådlös batteridriven LED-lampa där man går bet på krångliga installationer, lämplig för garderober, vitrinskåp, bokhyllor, i fritidshuset, . LED-ljus som enkelt tänds och släcks med den medföljande . Tekniken i varje trådlös Hue LED-lampa är aningens speciell. Den kan visa olika nyanser av vitt ljus, från varmt gulvitt till vibrerande blåvitt, och återskapa alla . Julgransbelysning trådlös med st extra batteridrivna LED ljus för utomhusbruk. Trådlös utomhus julgransbelysning LED med fjärrkontroll.


IKEA fortsätter resan mot det smarta hemmet, genom att i oktober lansera en trådlös kollektion av smarta LED-lampor, LED ljuspaneler och . Lamporna i Philips Hue-serie är rätt trevliga och relativt användbara. Nu har företaget introducerat ytterligare en lampa i Hue-familjen och den här gången är det .

Kommentarer

Populära inlägg