Irislights återförsäljare

Irislights sprider mer än ljus Med stilren design och varmt sken fyller Irislights rum och människor med trivsel. Lys upp ett dukat bor en praktfull vas eller en .

Detta gäller dock inte lamporna som är utbytbara och finns att köpa hos din Irislights-återförsäljare. Iris Lights Dusty Pink 20L (9m) - Det finns även priser från butiker. Lamporna är utbytbara och säljs via Irislights återförsäljare.


För att lampan ska fungera, se till att de små markeringarna på lampan och lamphållaren sitter emot . Vi hjälper dig att hitta rätt irislights Belysning och göra ett billigt tryggt köp. Kontrollera alltid pris och produktinformation hos återförsäljaren innan du .

Här hittar du färgglada ljusslingor från det svenska varumärket Irislights. För att inte tala om stans största självplock av Irislights bollslingor. Välkommen in att inspireras tillsammans med vår duktiga personal. Irislights spreads more than light - Irislights creates magic.


Det är samma bollar och ljusslingor som innan men kommer denna gång från ett svenskt företag som . Med Irislights mysiga ljusslingor skapar du riktig myskänsla i hemmet!

Ljusningar består av bollar i olika färger som sitter på en slinga. Svenska Irislights sprider ljus och trivsel genom handvirade trådar. Lys upp ett dukat bor en vas, din fönsterkarm eller ett mörkt hörn med svensk d. Iris Lights ljusslinga i nya färgmixen California! Irislights säljs med LED-slingor som har en beräknad brinntid om 50.


Irislights säljs med LED-lampor som har en beräknad brinntid på 50. Lamporna är utbytbara och säljs enbart via Irislights återförsäljare. Ytterligare lampor finns att köpa hos din Irislights-återförsäljare.


Lampor och slingor tillverkas i Kina och är CE-godkända.

Kommentarer

Populära inlägg