Matt topplack isadora

I höst vill vi ha lyxigt mörka nagellack som ger en chic 70-tals känsla. Dova nyanser av creme, brunt och lilla står högst upp på önskelistan! Nu i höst lanserar IsaDora för första gången matta nagellack.

De har visserligen haft ett matt topplack i sortimentet ett bra tag men det är alltså . IsaDora Velvet Matt Nails erbjuder dig sammetslena matta naglar! Använd inget baslack eller topplack då detta kan påverka den matta effekten. IsaDora Wonder Nail 6Matte Top CoatMatt lack direkt!


Kan ju meddela att Isadora fortfarande är min favorit, utan tvekan, men. Började smeta ut det på tummen med matt topplack, och det blev . Deras vårkollektion av Velvet Matt Nails består av sex stycken matta.

Jaf köpte 2skyline med tillhörande topplack och har fått många kommentarer och frågor om vilket nagellack jag använder. Isadora har ett matt topplack som jag ska testa inom en snar framtid! Detta topplacket ska alltså ge en matt nagellacksyta och detta ska den . Det är matta nagellack på flaska, du behöver alltså inte ha ett matt topplack över!

Kommentarer

Populära inlägg