Reseadapter usa

Jordad reseadapter för att koppla in svensk utrustning i USA, Japan och Sydamerika. SKROSS Reseadapter SKROSS Europe to USA 3.

Universal reseadapter som passar i alla länder, smart och praktiskt. USA inom en framti men har funderat lite över det här med 110V-systemet de har i detta lilla land. Renovering och Bygg › Byggvaror › ElartiklarCachadLiknandeJämför priser och läs recensioner på Elartiklar.


Vi hjälper dig att hitta rätt reseadapter usa Elartikel och göra ett billigt tryggt köp - Vårt köpskydd ger dig pengar . SKROSS Country adapter USA Country adapter USA från SKROSS är den perfekta reseadaptern för USA-resenärer som vill kunna använda alla sina elektriska . Från Europa till USA; Designad i Schweiz; Använd dina elektriska prylar i USA. Jordad reseadapter som gör att du kan ansluta prylar med europeisk kontakt till eluttag i USA.

Kan användas till produkter med 2- och 3-poliga kontakter i . Passar såväl ojordat som jordat kontakt uttag. Gör om USA, Canada och Mexico's kontakt till Europeisk (Svensk) kontakt. Massor av adaptrar för Englan USA, Thailand mm till fyndpris! Köp SKROSS Reseadapter USA till Svensk online hos oss på 24. Alltid i lager, snabb leverans och låg fraktkostnad.


Reseadapter EU till USA Jordad finns hos Inet, Sveriges bästa datorbutik!

Butiker i Stockholm, Göteborg, Uddevalla, Malmö eller via webshop till hela Sverige, . Butiker i Stockholm, Göteborg, Uddevalla, Malmö eller via webshop till hela . The Country adapter SKross är den idealiska lösningen . Denna adapter passa så kallade USA-kontakter och gör så dessa kan pluggas in i en svensk strömkontakt. E:ZO Reseadapter set - Med E:ZO set med reseadapters kan du känna dig trygg att du alltid har ström till dina enheter när du reser i Europa och Asien. En liten och kompakt adapter som gör att du i USA och andra länder med samma standard kan använda elektriska apparater med Europeisk 2-pins och .

Kommentarer

Populära inlägg