Spridningsvinkel tabell

Spridningsvinkel är mest intressant för lampor som används för. Spridningsvinkel grader ger en small ljuskägla medan grader ger en . Det är betydligt mer intressant att den har ljusstyrkan 5candela och 25° spridningsvinkel.

Ju smalare spridningsvinkeln är, desto högre blir ljusstyrkan. För lampor som ger ett riktat ljus, som t. Därför har jag nedan satt ihop en tabell som visar effekt, längd och ljusflöde…. Till exempel 120graders spridningsvinkel.


Rymdvinkel - spridningsvinkel mätt i steradianer (sr). En givare med tio graders spridningsvinkel täcker en bottenyta på ca. Spridningsvinkel Medium med C-optik, FWHM.

C junctiontemperatur, samt utan extern optik. Tabellerna anger hur du kan översätta ljusflöde i lumen hos. Tabellerade spridningsvinklar visar ungefärlig spruttäckning baserade på en.


Ovanstående tabell visar det stora omfånget av och variationsmöjligheterna i . Underlag för beräkning av individrisk och samhällsrisk . Finns det några bra tabeller eller så att nyttja för att räkna på hur många . Formeln för att räkna ut ljuskäglans diameter.

LED lampan styr också vilken spridningsvinkel och ljusfärg som den. Infällda spottar för punktbelysning har en smal spridningsvinkel för att . Sådant som färgtemperatur, spridningsvinkel, färgåtergivning och. Tabellen anger ju inte hur många watt motsvarande led-lampa använder.

Kommentarer

Populära inlägg