Testpenna el

Kontrollerar fas, neutrala och jordade uttag. Låter dig kontinuerligt kontrollera dina säkringar eller glödlampor. Sänder och tar emot Z-wave och 4MHz; Styr fjärrströmbrytare via internet; Kräver ingen dator.

CachadAnvänds för detektering av spänning. Lämplig för att hitta trasiga säkringar och för att leta efter kabelbrott. Hittar även strömförande ledningar i träväggar.


Mät enkelt spänningsförda detaljer helt beröringsfritt. Hej, har köpt mig en testpenna från Jula och upptäckte till min förvåning att den. Huset har för det mesta ojordad el, men det är jord till 400v . Elektronisk Testpenna kan man mäta upp nollan och fasen?


Renovering och Bygg › Byggvaror › ElartiklarCachadLiknandeVi hjälper dig att hitta rätt testpenna Elartikel och göra ett billigt tryggt köp - Vårt köpskydd ger dig pengar tillbaka om något går fel. Håll testpennan intill objektet och den indikerar med ljud och ljus om . TESTPENNA MED SUMMER och inbyggd ficklampa hittar du hos Elbutik. Vi har ett stort utbud av elprodukter till ett bra pris Största urvalet av TESTPENNA . Nu har inte jag läst el på en j-a massa år men om man har en Voltmeter hur får man då reda. Fast då är ju en testpenna bra mycket smidigare . Liten och behändig testpenna som ger en kontaktfri upptäckt av kablar med AC spänning. Kontrollerar fas, nolla samt jord i uttag.


Används genom att hålla detektorn nära kabeln. Testpennan kommer att lysa och pipa om det är spänning i kabeln. Testpenna med summer, Trådlös detektering av spänning.


Vi är ett företag som reparerar och säljer reservdelar till fordonselektronik. Titta under produkter för att se vårt utbud.

Kommentarer

Populära inlägg