Blackmagicdesign

Displayport till HDMI; 4K-upplösning; Spegla eller utvidga skrivbordet. HDMI-splitter för att visa bilden från en HDMI-källa till flera HDMI-skärmar samtidigt (duplicerar bilden). Kombinerad HDMI-switch och -splitter 4-vägs. Deltaco Prime HDMI Splitter (in ut).


Deltaco Prime HDMI-Switch, ingångar till utgång, HDMI High Speed . HQ HDMI splitter 4x HDMI (v) HQSSH2- Praktisk HDMI-splitter som delar upp en HDMI-källa till fyra. Anslut din spelkonsol till TV-apparater. Kabel (splitter) för att ansluta en källa till två bildskärmar. Jämför priser och läs recensioner på Kablar. Vi hjälper dig att hitta rätt hdmi splitter Kabel och göra ett billigt tryggt köp - Vårt köpskydd . Jag tänkte dela bilden från boxen till två tv-apparater med en hdmi-splitter.


Och då stänga av den ena tvn och kolla på den andra och vise versa . Med denna avancerade splitter kan du spela en HDMI-källa, exempelvis en DVD-spelare eller satellitmottagare, på fyra LCD-eller plasma Tv på samma gång. HDMI-splitter som ger en möjlighet att ansluta en signalkälla och få ut samma signal på två separata TV/projektorer. Inbyggd förstärkare för bibehållen bild- och .

Kommentarer

Populära inlägg