Lamphuset i kristianstad kristianstad

Besöksadress: Karlsgatan 3 Kristianstad; Karta; Telefon: 0- 90. Ni har just kommit till en hemsida där landets enda kedja specialiserad på .

Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag. HEM Tag Post taggad med Lamphuset i Kristianstad AB. Lamphuset i Kristianstad AB så numera ingår i den växande kedjan Ljusexperten.


Lamphuset i Kristianstad är en liten butik med stora möjligheter. Vi som jobbar här brinner för belysning och ljussättning.

Lamphuset i Kristianstad AB är ett mindre aktiebolag med anställda. Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på 1TKR. Sveriges största söktjänst för öppettider. Lamphuset i Kristianstad AB, 556653-41- På allabolag.


Lamphuset på Långebrogatan utmärker sig med sin annorlunda. Kristianstad Huset med sitt torn över ingången är tilldragande – alla som åkt . Information om Lamphuset i Kristianstad kundtjänst, kundservice support. Hitta telefonnummer, öppetider och betyg för Lamphuset i Kristianstad kundtjänst, . Lamphuset i Kristianstads registreringsbevis och bolagsordning i PDF-format.


Bolaget skall bedriva handel med armaturer och el-material samt konsultverksamhet inom området samt idka därmed förenlig verksamhet. Här hittar ni bokslut och kreditinformation över Lamphuset i Kristianstad AB samt adresser till befattningshavare till företag på KARLSGATAN 38.

Kommentarer

Populära inlägg