Led spottar låg bygghöjd

Led Downlight lampan har mycket låg bygghöjd då man i de flesta fall inte behöver de värmeskyddande boxarna runt armaturen i undertaket. Våra LED Downlight håller högsta kvalitet med ett av marknadens bästa ljusutbyte! Planerar att ha ca 6-st 12v 35-50W downlights men bygghöjden är problemet.

Använda moderna LED-spotlights, det kräver ingen större luftspalt bakom. CachadLiknande2900 krSpotlight från Maxel som är godkänd ute och inne. LED Spotlights från inLED är dimbara och håller hög kvalitet.


Alla våra LED spotlights säljs komplett med transformator. Dessa spotlights fälls in i taket och kallas . Vi har ju serie lampor med låg inbyggnadshöjd om det kan fungera? Jag har låg bygghöjd ovanför taket varför jag tänkte mig sätta A-dosor och sedan 12v 20W lamor i dessa.

Finns det 20W spottar som har låg inbyggnadshöjd och klarar. Det finns en variant med LED som heter 1208M. Dimbara LED lamporoch spotlights för infällnad i innertak eller utomhus i takfoten, takfotsbelysning. LED belysning både för badrum och inomhus. Man kan hitta tabeller om hur många Watt LED som ersätter halogen.


Om man söker spotlights med mindre bygghöjd så bör man välja en spotlight med . Hos oss köper du LED-Spot och LED-spotlights ur OSRAMS sortiment, snabba leveranser och rätt.

Downlight från hidealiteLågbyggande minidownlight me. HIDE-A-LITE 1206M HALOGENSPOT IPINKL LJUSKÄLLA. LED armatur bestyckad med tre stycken PowerLED på 1W 350mA, spridningsvinklar 30° och 45°.


Aqua är en downlight för stiftlampa med ett lågt inbyggnadsdjup. Liten tuff LED-spot i IPutförande för montering både inomhus som utomhus i våta. Levereras som singelarmatur eller i kit med 3st LED-spots, med 3m. Kåpa avsedd för minidownlights och vanliga lågbyggande downlights med stift.


Du kan alltid prova med lågvoltshalogen (LED). Har sådana ikea spottar under min lack hylla och kan säga att dom är väldigt bra när man . Sist av allt, vet ni någonstans jag kan hitta LED-spottar som jag. Stomme av pressgjuten aluminium i vitt eller stål. Våra 12V LED strip kan kopplas i obegränsade längder så länge signalen förstärks efter var femte meter.


En mer världslig fråga: Vad för LED spottar har du använt och hur tätt. Försöker själv hitta spottar med så låg bygghöjd som möjligt, Har bara 2 . Aaxsus dimbara LED-spotlight 4W är en av våra bästsäljare. En vitlackerad dimbar LED-downlight som gör sig mycket bra i de flesta moderna miljöer.


Taket blir för lågt och det matchar inte de resterade taken i huset. LED-spottar kräver väl betydligt mindre avstånd än 20cm om det blir tillräcklig belysning. Lägre bygghöjd går inte att få på infällda spotlights. LED spottar med låg bygghöjd från DESIGNLIGHT.


E nr 74641med klar lins och med frostad.

Kommentarer

Populära inlägg