Led nauha rgb

Ei suositella ulkokäyttöön koska IPon vesisuojattu mutta ei kestä talvea hyvin . Ohut LED -nauha mahdollistaa valaistuksen toteuttamisen pienissäkin tiloissa kuten. RGB LED -nauhassa valittavana eri valon värivaihtoehtoa, valon .

RGB LED nauhat valo ja 44key kaukosäädin ja 3a EU virtalähde. RGB LED liuska joustava valo johti nauha string valot . ASUS AURA RGB yhteensopiva monivärinen LED-nauha! CableMod WideBeam Magnetic 60cm LED-valonauha, RGB. Koristevalaisin esimerkiksi kirjahyllyjen valaisemiseen tai television taustavaloksi.


Joustava taivutettava lista kiinnitetään kaksipuolisella teipillä. Airamin metrin Led valonauhanauhalla uudenlaista ilmettä.

Nauhaa saatavana kuivan tilan ja IPversioina. LED nauha sopii erinomaisesti tuomaan loistoa ja väriä arkeen unohtamatta. RGB LED-nauhan väriä voit vaihtaa mielesi mukaan erillisen säätimen avulla. Vesitiivis ja valotehoinen LED-nauha, jossa ledejä on kappaletta metriä kohden. Nauha on monivärinen ja sen väriä on mahdollisuus säätää ja hallita . Väriä vaihtava RGB LED Nauha 5m rullassa.


Hinta 11€) Ulkokäyttöön soveltuvaa IPRGB led-nauhaa voi mainiosti käyttää myös sisätilojen Asennus:kohteissa.

RGB LED-nauha luo helposti näyttäviä valotehosteita kaikissa tiloissa. Meiltä saa RGB ja RGBW LED-nauha jokaiseen tarpeeseen - edullisesti! Monikäyttöinen laadukas RGB LED-nauha valaisee näyttävästi.


Laaja valikoima RGB LED-nauhoja suoraan varastosta verkkokaupassa. Suosittu nauha toteuttamissamme projekteissa.

Kommentarer

Populära inlägg