Batteriladdare mc

Här hittar användarvänliga batteriladdare för att snabbt få igång din motorcykel. Du hittar även laddare som underhåller dina mc batterier över vintern. Den innehåller den allra senaste tekniken och är perfekt för . Billiga Laddare (MC) från batteriexpressen. Här hittar du de CTEK-batteriladdare som är lämpliga för Bil, MC och mindre batterier.


MC batteri, eller Startbatteri till MC, är en av de viktigaste komponenterna på din MC. Utan en bra stark strömkälla kommer inte startmotorn orka dra runt motorn . Korta bilturer, med ständiga start och stopp, sätter ett batteri ordentligt på prov. Speciellt om man samtidigt belastar batteriet extra under färden, . Igår servades min gs 12för 40mil, batteriet behövde bytas och byttes till bmw agm batteri. När mekanikern hörde vilken laddare jag . Jag har en Cetec Zafir och undrar hur bra ni anser den är att ladda batteriet i min R 11R 2005. Speciellt på vintern, då denna ska vara . Ngn som vet var man kan köpa en batteriladdare till MC?


Eller en laddare sådan där intelligent laddare så man kan . Den viktigaste egenskapen för en laddare är precisionen att nå den exakta spänningen under laddningscykeln.

För hög spänning förorsakar kokning av batteriet . Observera att ett påfyllt MC-batteri ej kan returneras då butiken redan har fyllt syra i batteriet. Kompakt, snabb och lättanvänd fyrstegsladdare som kan ladda 14-1Ah V-batterier. Laddaren är helautomatisk, kan användas ihop med de flesta . Hos oss hittar du bland annat Batteriladdare ctek mxs 5.

Kommentarer

Populära inlägg