Butik belysning

Xcen skapar försäljning genom effektiva belysningslösningar. I mer än år har vi på Xcen hjälpt butiker och . Vi erbjuder ett brett utbud av butiksbelysning, provrumsbelysning, spotligt, begagnad belysning och mycket annat. Kostnadsfri rådgivning och offert, vi får butiken att lysa Står ni inför ett byta av belysning till LED så kan vi hjälpa er.


Belysning är ett viktigt redskap för att skapa den rätta stämningen och miljön i alla typer av butiker. Tips för belysningsplanering och ljussättning av butiker. Lär dig planera ditt ljus rätt och spara el på din belysning.


Professionell butiksbelysning från Elbutik. Beställ enkelt belysning för allt från klädbutiker till matbutiker. LED butiksbelysning för 3-fasskena, tracklight i tak är mycket vanligt i butikslokaler.

Ersätt lamporna på belysningsskenor med en modern CoB-diod LED-lampa. Innovativa belysningslösningar för offentlig miljö, butiker, kontor, hotell, restauranger, skolor. E erbjuder olika butiksbelysning, spotlight för alla typer av butiker.

Kommentarer

Populära inlägg