Gör din egen lampskärm

Har du också alltid undrat vad du ska göra med alla dina kalebasser? En helt vanlig lampskärm kan få nytt liv med hjälp av tygblommor, textilfärg eller fransar. Rapportera en annan bildRapportera den stötande bilden.

Hanna Wessman klär sina egna lampskärmar. Använda tekoppar och gör dina egena tekopps-lampor. Med en pumpa kan man skapa en riktigt fantastisk lampa. Jag visar med bildsekvenser hur man tillverkar sin egen proffsiga lampskärm i. En lampa av koppar och tekannor gör ditt hem extra originellt.


Lantliv visar hur du på egen hand kan göra lampor. Annika M Skimra har gjort om sin gamla Maskroslampa från Ikea.

Passa på att fynda material efter påsk och gör din egen exklusiva variant. Snyggaste och mest originella lampan gör du helt själv. Att göra en veckad lampskärm är inte svårt. Det enda som behövs är lite material, några bra verktyg och noggrannhet. Designa din egna lampa med eget tryck direkt online.


Vi sparar tid genom att ha alla trycksaker samlat under ett tak. Det finns mängder av olika lampor som du kan göra helt själv.

Här är en hel lista med snygga alternativ! Bloggaren berättar att hon hittade en lampa för 0kronor med det perfekta mönstret, men. Kul att ni delade tipset om att göra sin egen lampskärm på er blogg Det är alltid kul när det man. Vi är fortfarande så imponerade av din lampa! Blev inspirerad av Carolinas lampa gjord av virkade dukar och gjorde en egen.


Vad kul att hitta hit till din inspirerande blogg. Jag hade nöjet att få hålla kurs för mina mostrar och några av deras döttrar och svärdöttrar. Hittar du lampskärmar i bra kvalitet på loppis behöver du så klart inte klä om dem men ibland är tygerna lite missfärgade och slitna.


För att veta hur stort tyget ska vara gör du först en mall av papper. I detta albumet lägger jag upp bilder och beskrivningar om hur jag gör mina egna lampor. Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för gör en egen lampa.


StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande . Hem Gör-det-själv Gör din egen lampa på en gren. Bara din fantasi sätter stop för grenlampan.

Kommentarer

Populära inlägg