Kompakt slutsteg

Försäkringen kan förlängas upp till hela år på alla MDS Torque slutsteg. XTR slutsteg passar alla bilar och stereos (12V system). Söker ett litet (alltså i centimeter) slutsteg som jag kan montera i bilen.

Välj bilmärke, Vanliga modeller, - ALFA ROMEO, - AUDI, - BMW. Mono slutsteg från Phoenix Gold på x 400w vid ohm. Tekniken gör att stegen blir väldigt små i förhållande till effekten den lämnar. Läs alltid bruksanvisningen innan inkoppling sker. När du köper slutsteg av oss så kan du få lite goda råd i . Vi hjälper dig att hitta rätt billjud baslåda med slutsteg Bilhögtalare och göra ett billigt tryggt köp - Vårt.


Saknar du bas i bilen men har ont om utrymme?

Subwoofer i platt design , ett högkvalitativt element med gummiupphängning och polypropylenkon vilket ger en rapp och djup bas även med små slutsteg. Jag har ett 8wrms monoslutsteg till kicker comp cvx (klent slutsteg för basarna, jag vet). JBL GTR-1är en fyrkanalig klass-D förstärkare som i sitt kompakta chassi d. GM-D10är ett kompakt slutsteg som enkelt kan monteras bakom . DLS Reference CC-är ett kompakt slutsteg med mycket kraft.


Ett extremt kompakt monoslutsteg som levererar duktigt med effekt. En mycket prisvärd monoförstärkare, som är det perfekta slutsteget för di.

Ett slutsteg får inte ta upp för mycket plats i din bil. Därför kan det här klass D-slutsteget vara just det du letar efter. Besök vår webbplats för att se hela vårt utbud av slutsteg.


Kompakt och kraftfullt slutsteg i halvformat. Funderar på att göra en osynlig installation och söker nu ett kompakt slutsteg för att driva en liten sub. CachadLättinstallerat 4-kanals slutsteg med TVC och ingångssensor (4W).


Letar efter ett kompakt slutsteg till min lättdrivna högtalare som är dessa nedan. Det är 8ohm modellen med neo magnet jag har. Produktinformation: Artikel: Axton A4050X Produktnummer: 514950.

Kommentarer

Populära inlägg