Led halsband hund usb

Laddningsbart blinkhalsband för hund med LED belysning. Handla bekvämt med snabba leveranser till ett bra pris. Ett halsband med inbyggda LED-lampor och uppladdningsbara batterier, som laddas upp med en USB-anslutning i t.

Tvärtom syns en hundlykta utmärkt i mörkret, men inte särskilt bra i. Pet Safety Dual Light Pink LED km Rosa. Hundhalsbandet är justerbart med blinkande laddas med USB. Klipp av blinkhalsbandet anpassas till hundens hals. Blinkhalsbanden Visio Light LED i blått . Uppladdningsbart batteri- laddas via USB-kabel till datorn (kabel medföljer).


Syns i mörker på upp till 5meters håll.

Produktinformation: Artikel: Ingen vald Produktnummer: 397013. Vad: Ett smart, smidigt hundhalsband som har led-belysning. Lysande LED-halsband för hundar, av silikon, kan klippas till passande läng lyser i upp till timmar, med blinkljus, synligt i 5meter, laddas med USB, inkl. Blinkhalsband för hund och katt för maximal synlighet i höst- och vintermörker tillverkad av stryktålig silikon. Blinkhalsbandets längd justeras enkelt genom att . Blinkhalsbandet laddas via USB och kräver inte lösa batterier.


Hunden syns bra i mörker med det lysande halsbandet Visio Light ? Flashring med USB är ett halsband för hunden som antigen blinkar eller lyser med fast sken, och ladd. Trixie Flashring Lysande Hundhalsband Grön . Se till att din hund syns ordentligt i mörkret. Flash light band är ett uppladdningsbart lysande hundhalsband med USB-kabel.


Brett sortiment av reflexhalsband och blinkande halsband gör hunden synlig i mörker. Zack Zoey LED Hundhalsband - Fluorescerande Gul. Dessa hundhalsband har olika alternativ av belysning, USB-laddningsbart batteri och en tillhörande USB-sladd. Artikelnr: BLL1Var rädd om hunden - och dig själv! För visst är det tryggare om man syns för både cyklister och bilister.


Vår USB-enhet är en uppdaterad version, patenterad och robust. LED USB Halsband Silikon Hundehalsband Leuchthalsband für Hunde Haustier Katzen aufladbar per USB (Größe S-L auf 18-cm individuell kürzbar) in blau . Wir haben das LED-Hundehalsband getestet. Akku, der über ein mitgeliefertes USB-Kabel aufgeladen werden kann.


Svarta blinkar med rött ljus, de vita har flera olika färger på led-lamporna.

Kommentarer

Populära inlägg