Socklar lampor

Sockelguiden hjälper dig att få rätt information om olika socklar. Vi har samlat de vanligaste socklarna med information om mått och utseende. Välj den lampform nedan som liknar den lampa du söker.

Störst på lampor; Låga priser; Snabba leveranser. Det finns många olika typer av socklar varför vi lagt upp de vanligaste typerna. Billiga klot lampor och glob lampor med B2 E, Eeller Esockel.


Brett sortiment och snabba leveranser från eget lager. LED lampor och spotlights av många olika modeller, styrkor och socklar. Här kan du hitta olika LED-lampor med E27-sockel (mm). Dessa ljuskällor är alltså baserad på energieffektiva lysdioder, som kan komma att spara dig .

På senare tid har det även skapats LED lampor som kan ersätta traditionella glödlampor. Vi har här listat de socklar som idag går att få med LED-teknik. Hittar inte rätt LED-lampor till din armatur? Har du en lampa med ovanlig sockel hjälper vi dig. Våra LED-lampor, glödlampor och halogenlampor för sockeln Efinns i några olika utföranden och du hittar dem i undernivåerna nedan.


LED-lampor och halogenlampor till sockel Esom är den lilla standardsockeln vanligast i olika former av trivselbelysning.

Halogenlampor, LED-lampor och lågenergilampor kan ha stiftsockel. Mångsidigt sortiment; olika storlekar, former, effekter och socklar. Det är bland annat reservlampor till ljusstakar och julgranar, ugnslampor, symaskinslampor, päronlampor och lampor till lyktor. Välj LED så får du funktionalitet, hållbarhet och en belysning som är sanslöst billig i drift.


Flera av våra LED-lampor kan även dimras. Sveriges bredaste 12v sortiment av LED Lampor. Hos oss finner du också ett mycket bra sortiment av 230v lampor.


De energieffektivare ljuskällorna (halogen-, lågenergi- och LED-lampor) har. Seriekopplade lampor måste ha samma effekt för att spänningsdelningen skall. EMEP PAR lampor har ofta sockeln EMPE (Extended Mogul End Prong), även .

Kommentarer

Populära inlägg