Infraröd värme massage

En lätt apparat för rogivande och avslappnande kroppsmassage. Två funktioner, vibration eller djupgörande infraröd värme som lindrar värkande . U-formad massagekudde med massage-inställningar för ökad blodcirkulation i nacken.

Härligt avslappnande fotbad med infraröd värme 6063. Massagekudde med infraröd värme (som kan stängas av) och fyra cirkulerande massagehuvuden. Massageapparat med infraröd värme och med tre massagehuvuden. Infraröd värmeteknik ger dig en djupgående värmebehandling, Infra-madrasser med.


Klassisk massage Massagen uppges ha en verkan både på kroppsliga och emotionella faktorer, såsom ökat lymfflöde och ökad blodcirkul. Ta hand om kroppen med härlig massage och värme. Massageapparat med infravärme för hela kroppen!

Fotbad med vibrationsmassage och infraröd värme. Vibrationsmassage; Bubbeleffekt; Infraröd . MSI 55är en handhållen, vibrerande massageapparat med infraröd värme. Den är utrustad med olika tillägg för avkoppling och muskelstimulering.


Det visade sig att värmebehandling och massage var den behandlingsform som. Infraröd värme är ett led i smärtreducering av muskel- och ledsmärta. Infraröd massage - Någon som testat denna?

Jag har en sådan där shiatsu-massagekudde med infraröd värme. Enkel och smidig massageapparat med pulserande funktion. Massageapparaten från Beurer masserar smidigt och enkelt. Lyxiga och djup-medical massagebehandlingar. Massage, Ta hand om dina fötter med Beurer fotspa som försiktigt värmer upp vattnet och masserar dina fötter med vibrationer och bubblor.


Suvis lugn och ro erbjuder klassisk massage, infraröd värmebehandling, taktil massage, paraffinbad i avslappnande miljö i Oskarshamn och Blomstermåla. Beurer MGMassageapparat med infraröd värme och med tre massagehuvuden. Kvalitetsprodukt från tyska Beurer, se hele sortimentet hos os på . Shiatsu-massagekudde med infraröd värme och fyra cirkulerande massagehuvuden. Massage, Svensk klassisk massage och Idrottsmassage i behandlande syfte. Infraröd värmebehandling är en förmånlig djupgående strålning som är behaglig . Värmebehandling höjer temperaturen med hjälp av infraröd värme eller microvågor, vilket kan öka värmen i kroppen lokalt eller i hela kroppen.


Infrarött ljus syns inte men känns som värme och tränger lätt i kroppens vävnader (ca. 4-cm).

Kommentarer

Populära inlägg