Ljusslinga batteridriven

CachadLjusslinga Briljant m Transformator ingår. Batteridriven ljusslinga med varmvita LED-lampor. Tråd 40-ljus batteridriven ljusslinga silvertråd med timer.

Jolly Light Mini Batteridriven ljusslinga vita bollar. Vi hjälper dig att hitta rätt batteridriven ljusslinga Belysning och göra ett billigt tryggt köp - Vårt köpskydd ger dig pengar tillbaka om något går fel. Här har vi batteridrivna ljusslingor - perfekt när du vill ha snygg, festlig belysning men inte har ett uttag i närheten. I sortimentet finns bland annat ljusslingor med . Vi erbjuder batteridrivna ljusslingor och nätdriva ljusslingor för dekoration inomhus.


Ljusslingan ger fint varmvitt sken och kan placeras både ute och inne. Den batteridrivna ljusslingan med LED är fin som blomsterdekoration.

LED ljusslinga med ljus, transparent batteridriven, inomhus. LED-ljusslinga som gör sig utmärkt i modellbygget. Försedd med strömbrytare och lysdioder. Batteridriven ljusslinga som består av st.


Drivs av tre AA-batterier (säljs separat). Passar perfekt till dekoration på bor i glasvas och skapar stämning på altanen. Batteridriven LED ljusslinga med Timer Lyser i tim släck i timmar15ljus.

Kan lysa upp till veckor på AA L:260cm H:15cm Batterier ingår ej. Dekorativ ljusslinga med batteri och timer med timmars intervall. Lätt och enkel inställning av timer som lyser i timmar och släckt i timmar.


Transparent kabel med cm mellan lamporna och cm anslutningskabel. Ljusslinga LE batteridriven 9m multifärgad utomhusslinga med ljuseffekter, svart, 35027. Ljusslinga LE Svärm 3m varmvit utomhusslinga, 3502740 .

Kommentarer

Populära inlägg