Pannlampor löpning test

Testfakta har i ett test jämfört åtta pannlampor för löpning och skidåkning. Ett jämnt och tydligt ljus på spåret är a och o för den som ska ut och . Springs testpatrull har testat pannlampor på olika prisnivå anpassade för traillöpning i skog och terräng.

Den är utmärkt för alla slags aktiviteter du kan tänka dig, löpning, orientering,. I vårt bäst i test för pannlampor har vi testat fem olika pannlampor som är . Men vad ska man välja för pannlampa, vad ska man tänka på? Konsumenttidningen Råd Rön har testat tio olika pannlampor i varierande.


Pannlampor och ficklampor för orienterare med höga krav. De senaste åren har pannlamporna utvecklats mycket, särskilt i och med de nya . Det ger även en extra upplevelse till löpningen att springa i mörker, vilket gör att löpningen får en helt annan .

Vi testar fyra populära pannlampor som alla kostar mellan 4och 5kronor: Black. Vi har testat fyra pannlampor för under 5kronor. Konsumenttest Ett jämnt och tydligt ljus på spåret är a och o för den som ska ut och kvällsträna. Vi har jämfört åtta pannlampor för löpning och . Promenader, löpning eller kanske fler och snabbare sporter än så? Bland de två pannlamporna jag har föredrar jag Silva X-trail plus, för att den är.


Eller så är du bara intresserad av vad som gör en bra pannlampa? Vi har främst testat pannlamporna under löpning i mer eller mindre teknisk. Jag testade Silvas nyheter för hösten; Silva Trail Runner II, Silva Cross Trail II, Silva Speed Elite. Silva Runner tog hem första pris i Runners Worlds test av pannlampor 2010. Denna lampa är klockren för terränglöpning.


Jag kommer testa en del lampor i vinter för att försöka bli objektiv igen. Ge mig ert tips på en stark pannlampa med bra spridning. Silvas nylanserade pannlampa Runner har utsetts som ”Bäst i Test” i tidningen Runnersworld då olika pannlampor avsedda för löpning . Ni som har någon av pannlamporna i testet. Många på funbeat (jag letade gamla trådar) gillar ju denna: LED LENSER - H7 . Sist jag hade pannlampa var det batteripack och säkert en.


Har inte testat den så mycket med löpning men de gånger jag varit ute med den . Nu kan du hitta resultatet av det testet här på vår hemsida och se vilken modell.

Kommentarer

Populära inlägg