Vikavirtasuojan testaus

Vikavirtasuoja on herkkä lisäsuojalaite, jota käytetään täydentämään sulakkeen tai katkaisijan antamaa suojausta. Se suojaa ihmistä, joka koskettaa vahingossa . Standardin mukaan mA:n A-tyypin vikavirtasuoja voi toimia, kun vikavirta ylittää. JzJTRvcjuni 20- Överfört av VinkkiTVVikavirtasuoja on testattava kerran kuukaudessa. Standardissa vikavirtasuojan testaus kuuluu kohtaan Syötön. Taulukko antaa vikavirtasuojan etusulakeyhdistelmän oikosulkukestoisuuden.


Vikavirtasuojan oikosulkukestoisuus yksi- nään on 15A. Kuinka voisi testata vikavirtasuojan, sellaisen kun on pistorasiassa, testata todellisessa tilanteessa. Olen koettanut ottaa itse jännitettä, mu.


Ostin vanhan talon jossa on vikavirtasuoja asennettu pesuhuoneen syöttöjohtoon.

En ole ennen tavannut moista ja ajattelin kun niitä on niin . Jos vastaus on kyllä niin vikavirtasuojan pitäisi olla kunnossa. Edellä on jo mainittu, että vikavirtasuojan testaus on tärkeää, sillä tutkimusten . Vikavirtasuojan nimellisen toimintavirran tulee olla enintään mA, palosuojan osalta kuitenkin enintään 5mA. Tuli hetken mielijohteesta hommattua clas ohlsonilta tuollanen pistorasiaan laitettava vikavirtasuoja ja tuli mieleen että kun rasiaani, missä . Syötön automaattisen poiskytkennän testaus.

Vikavirtasuojan testaus aloitetaan painamalla suojakytkimen kuvassa 6 . Työhön sisältyi lisäksi laitteen rakentaminen, testaus ja käyttöönotto. Lisäksi testipenkille laadittiin käyttöohje. Myöhemmin sähköasennuksen valmistuttua, jatkuvuuden testaus voidaan.


Koestuslaite kehittää DC-virran, joka kyllästää vikavirtasuojan magnetointipiirin. Kytke syöttöjohtoon jännite ja tarkista vikavirtasuojan laukaisu. Suorita vikavirtasuojan testaus puolen vuoden välein.


Paina T-painikkeesta, jolloin vikavirtasuojan on lauettava heti. Testauksen jälkeen palauta vikavirtasuojan . Aiemmin vikavirtasuoja vaadittiin vain tiloihin, joissa sähkön käyttöolosuhteet ovat tavanomaista vaarallisemmat, esim. Fluke Corporation Vikavirtasuojien testaus Fluke 16-sarjalla.


Nopea CEE-pistorasian testaus; Selkeä asennuksen ilmaisu värivaloin; Vikavirtasuojan testaus Testboy Schuki-pistorasiakoestimen kanssa.

Kommentarer

Populära inlägg