Beklädnadssten fasad

Har ett utseende och känsla som stämmer väl överens med vår Svenska natursten, med storlekar . Beklädnadssten av Ölandssten kan användas för att klä murar, fasader, husgrunder och pelare. Den tunna tjockleken gör att stenen kan monteras för han som .

Att klä in murar med en beklädnadssten är ett snyggt alternativ. Beklädnadssten kan limmas med stenlim på våra skalblock, lecablock eller en. L-formade hörnstenar bidrar till ett intryck av att fasaden består av tjockare sten. Kan även beställas flamma krysshamrad eller polera samt i oregelbundet . En fasad av natursten är hållbart, lättskött och vackert. Beklädnadssten ger liv, möjligheter och stil till miljöer som traditionellt har en livlös yta.


Valet av sten och murbruk är naturligtvis också viktigt.

Mursten är tillverkad av bland annat kalksten och tegel. Den förstnämnda används främst till fasader . Med vårt fasad och murbeklädnadssystem bygger du exklusiva murar i äkta. Bygg en härlig fondvägg eller sätt sten ovanför diskbänken. Beklädnadssten, Sisu Brun Fasad och murar Inhemsk brun skiffer för installation med bruk inomhus och utomhus.


Beklädnadssten, Sisu Svart Fasad och murar Finsk svart skiffer för installation med bruk inomhus och utomhus. Beklädnadssten, Lappi Vit Fasad och murar Rent vit skiffer som schaktas i Lappland i Finlan för installation med bruk inomhus och utomhus. Beklädnadssten, Alta Grå Fasad och murar Norsk gröngrå skiffer för installation med bruk inomhus och utomhus. Mexi – en vacker klassiker med unik karaktär Vad får dig att stanna, titta till och tycka att ett hus är vackert? Dekorsten kan monteras både utomhus som fasa sockel, skorsten, entré, garage,.


Naturstensliknande beklädnadssten av lättballastbetong avsedd för . Många som vill bygga stenhus menar egentligen hus med putsad fasad eller tegelfasad. Bygga hus i sten har svenskarna slutat med. På senare år har det byggts enstaka villor med fasader i vit sten. Frågan är om - eller när - det är dags att återupprätta den vita stenens rykte.


Med en av Europas största utställningar av bergarter från hela världen, hjälper vi Dig att finna just den sten Du söker. Vi har en bred erfarenhet och kunskap på .

Kommentarer

Populära inlägg