Bevis på att spöken finns

Hårresande bilder visar oförklarligt fenomen i 7år gammal brittisk pub. Jag tror att det finns en vetenskaplig förklaring till nästan allting. Men efter alla historier, TV-program och spökrundor .

Nu har forskarna bevisat att spöken inte finns och enbart existerar i hjärnan på individen som tror sig ha sett spöket. Trots att inga vetenskapliga bevis någonsin presenterats för att spöken existerar fortsätter vi se. Hemsökta platser finns mitt ibland oss, ofta utan att vi vet det. Det finns inga riktiga spöken, bara hjärnspöken. Den slutsatsen drar nu Storbritanniens främste . Finns det några vetenskapliga bevis på att spöken finns?


För jag tänker finns spöken så borde det finnas en andra sida.

Nej, det finns inget bevis för att spöken och andar finns, men inte heller att . Det kan lätt bli så att man börjar tro på spöken till slut, forskare från. Finns annan beteckning för det när man kan röra på sig:. Många har tolkat den långhåriga kvinnan i klippet som ett spöke och nu spekuleras det vilt . Om de däremot finns går inte att slå fast till 1. Rent vetenskapligt finns inga bevis för att spöken hemsöker vår jor men flertalet iakttagelser . Det finns visst spöken men som någon sa här , en släkting som hälsar på or something ifall du hör eller ser något.

Ni får tycka att jag är en tönt,det finns väldigt elaka människor hära på Familjeliv. Enligt en Sifo-undersökning tror var femte svensk på spöken. Eftersom det inte finns bevis som visar på varken det ena eller det andra.


Inga fler kommentarer förutom att spöken finns inte, så var det bra med. Det finns mkt starka bevis för att Andardemoner existerar och finns . Bevisbördan ligger alltid på den som kommer med ett kontroversiellt påstående. Men det går inte att bevisa att spöken inte finns, lika lite som att . Ett spöke (även gengångare, vålna skugga, fantom) är enligt folktro och parapsykologi. Det finns också legender om spöken som rör sig över stora områden, . Vetenskapsmän och filosofer har länge tvistat om andar och spöken existerar eller inte, men nu finns BEVISET!


Trots det finns det gott om utövare och människor som tror på fenomenen. Extraordinära påståenden kräver extraordinära bevis. Sedan ska enighet uppstå om att allt minsann inte kan förklaras och att det finns krafter som vi inte förstår oss på. Vetenskapen, med sitt eviga tjat om bevis, ska .

Kommentarer

Populära inlägg