Reflektor till lysrör

Lysrör till ditt akvarium hittar du hos oss! Vi har de vanligaste märkena som Sylvania, Juwel och Hagen Glo! En ny generation reflektorer med en speciell geometri för effektivare reflektion av ljuset från TT8-lysrör.

I underkategorierna hittar ni tillbehör till rännorna. Olika typer av anslutningssladdar och upphängningsannordningar till exempel. Reflektor för lysrör 15W - 45cm - Högpolerade reflektorer för användning med lysrör. Har byggt ett par egna små reflektorer till mina lysrör och undrar hur mycket det kommer hjälpa eftersom de annars lyser åt alla håll och kankter . UV som avges från röret med mer än 1. Finns i olika olika längder för: Lysrör W Lysrör . Och att dom höjer ljusstyrkan från lysröret .

Passar även andra lysrör, kolla bara längden(Watt-antalet) att den stämmer. Clips följer med som passar både till Toch till . First Reptiles har Arcadia reflektor för lysrör cm - Reflektor för alla typer av lysrör, centimeter. Reflektorn ökar effekten av lysröret med 1. First Reptiles har Arcadia reflektor för lysrör cm - Reflektor för alla typer av lysrör, centimeter.


Hagen Glo T 5-reflektor W 4-p, 2400kr.

Våra växtlampor med Hi-output T5-lysrör får dina växter ett perfekt ljus för att må bra, växa. Växtlampa T watt med reflektor, Sunblaster Combo-Växtlysrör . Reflektor som ger bred spridning för optimal belysningsyta. En design som möjliggör både vertikal och horisontell placering.


Grundkrav är naturligtvis en bra reflektor och att man utan problem kan hänga upp och reglera höjd. Säljes utan reflektor, men med bra lysrör. Reflektorer har en speciell geometri som reflekterar ljuset från Toch T8-lysrör i en optimal vinkel.


På så sätt kan ljusstyrkan i akvariet maximeras optimalt. En löampa som funkar i vanlig reflektor, utan ballast är det ultimata. Tillval: Fast ansluten, BAP-raster, Akrylfäste, Rostfritt stålfäste, Två lysrör i förlängd armatur.

Kommentarer

Populära inlägg