Kopplingsplint 12 volt

V elektriskt Buntband Förtent kabel Förtent kabel färdigpressad Förtent kabelrullar Kabel Kabelgenomföringar Kabelklammor Kabelskor Kabelpressning . Universal kopplingsplint som kan användas för många olika funktioner i elsystemet. Du är här: Elutrustning och belysning Installationsmaterial 12V Diverse.

Kopplingsplintar av förtennad mässing i hållare av glasfiberarmerad polypropen. I den här underkategorin hittar du olika installationsmaterial, bl. Tänkte koppla in en extra kopplingsplint med flertalet utgångar för 12V med säkring till varje. Hade tanken att koppla den till mitt extra.


Kopplingsplintar, kopplingsblock isolationsmuffar. V uttag (mobilladdare, försöker hitta effektspec.). Kopplar sedan detta till två kopplingsplintar och en huvudströmbrytare sätts mellan . Krokodilklämmor i sortimentslåda, Krympslangssortiment, Kabelgenomföring BLUE SEA, Kabelgenomföring SCANSTRUT, Kabelgenomföring Vinklad . Grundsats för en motor, ett startbatteri och två förbrukarbatterier. Montera kopplingsplintarna 4×mm² nära generator och startmotor. Kabel och kopplingsplint för enklare inkoppling av LED-strip.


LED-tejp Varmvit - DC-kabel+kopplingsplint. För aktuellt sortiment av kopplingsplintar se PDF för PRO Installer eller Kopplingsplintar BEP. Har haft husvagn i över år men aldrig att det inte funnits ett 12V system i den.

Går det att lista ut på vilka kopplingsplintar man ska koppla in . Om den nu är kopplad direkt på vagnens batteri har du alltid volt i. De olika varianterna är följande: 350mA, 12V och 24V. Detsamma gäller om du väljer 12V-LED eller 24V-LED.

Kommentarer

Populära inlägg