Haralds mattor

Välkommen till vår Mattbutik i Nybro - Matt-Tema är en professionell fackhandelskedja med kunnig personal som hjälper dig välja just din matta. Brett sortiment av mattor i alla kategorier och skräddarsyr efter önskemål. Kontaktuppgifter till Haralds Mattor AB Nybro, telefonnummer, adress, se information om företaget.

Inhämta information om Haralds Mattor AB på vår webbplats. Haralds Mattor AB - Många Mattor hos Haralds Mattor AB och fler mattor i Nybro. Sveriges största söktjänst för öppettider. Haralds Mattor AB är ett mindre aktiebolag med anställda. Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på 3TKR.


Det sitter lika många kvinnor som män i . Välkommen till Haralds Mattor, din mattbutik i Nybro!

Vi är en del av Matt-Tema, Sveriges största mattkedja och har ett stort sortiment av mattor. Vi hjälper dig att lyckas med valet av ny matta! Kalmars största mattaffär ligger i Nybro” Matt-Tema Nybro_Om oss.


Haralds Mattor grundades 19av Harald Jonsson och drivs idag av sonsonen Boo . Haralds Mattor AB i Nybro, adress, telefonnummer, mobil, vägbeskrivning.

Vi på Torget har mer info om Haralds Mattor AB. Vi presenterar företaget Haralds Mattor AB industri Golvbeläggningar - Detaljister blomstrande sedan 20förse sina kunder med produkter och tjänster av . Haralds Mattor AB, Sveaplansgatan i Nybro, Telefon 0481-4med Ruttvägledning. Sök och sortera i vår återförsäljarlista. Vi listar alla återförsäljare av våra mattor. Klassisk kelim matta i inredningsvänlig stil.


Tillverkas i sju färger och tre storlekar. Harald går även att beställa i önskat specialmått.

Kommentarer

Populära inlägg