Sätta upp tavlor utan hål

Så sätter du upp tavlor på väggen – utan spik! Att sätta upp tavlor är fint, men det är inte kul med fula borr- och spikhål. Perfekt när du ska hänga upp tavlor och lampor.

Inga hål i väggen behövs, tas bort utan at. Krok för upphängning av lättare tavlor m. Hem › Interiör dekoration › UpphängningCachadLiknandeInga hål i väggen behövs, tas bort utan att lämna märken. När galleriskenorna är monterade kan du organisera och omorganisera dina tavlor om och om igen utan att använda spikar eller skruvar. Finns det något sätt att hänga en tavla på väggen utan att behöva. Nu är det möjligt att hänga upp saker på väggen utan att göra hål.


Med våra praktiska hjälpmedel kan du nämligen hänga upp nästan vad som helst – från speglar till vykort – och ta ner det igen utan att lämna kvar minsta märke.

För upphängning av tavlor bilder, kalendrar, termometrar och andra föremål. Vi fick in en fråga om hur vi har gjort vår tavelskena längs fondväggen och det verkar faktiskt som vi inte skrivit om den ordentligt. Lägg till och arrangera om dina tavelramar på ett lätt sätt, utan verktyg! Du behöver aldrig mer göra hål i väggen när du hänger en tavla. Kroken fungerar även utan de medföljande stiften.


Monteringsstift för att slippa borra för att sätta upp saker med hål. Inredning, utan hål i väggen … mirrors-frames.

Försänk gärna hålen, men var försiktig eftersom listen är tunn. Mät upp avstånd för tavlorna och fäst linor vid krokarna på listen. Så här stor makt får Trump - sätt som han kan bestämma över USA och världen . Min Bosch slagborr borrar hål för rödplugg på sekunder max. Finns det något sätt att hänga tavlor i en tunn enkelgipsvägg utan att. Visserligen kan jag låna verktyg för att få upp tavlor och sådant, men det.


Borra hål i väggen för att hänga upp en ny tavla? Utgå sedan ifrån vilken typ av hylla du vill sätta upp och vad den ska användas till. Sätt upp ett fint tygstycke och fäst med häftstift. Hål i väggarna efter borrhål räknas som normalt slitage. Vad jag hört så är det normalt slitage att borra för att sätta upp hyllor och tavlor.


Jag behöver tipps hur man på ett enkelt sätt utan att borra i kaklet fäster en.

Kommentarer

Populära inlägg