Uco lykta

UCO Original Lantern är den klassiska, långbrinnande, hopfällbara ljuslykta som gett varmt, naturligt ljus till miljontals friluftsentusiaster i årtionden. Minus:Svagt ljus per gram jämfört med dioder och små gaslyktor, dock tillräckligt för pyssel, köksbestyr, etc. En ljuslykta ger hög mysfaktor i tältet med sitt varma sken samtidigt som den hjälper till med att hålla kondensen borta.

Med produkter från UCO blir det aldrig mörkt på natthimlen. Den produkt som definierar varumärket heter Original Candle Lantern och är en klassisk ljuslykta. UCO MICRO LANTERN UCO - UCO MICRO LANTERN Ljuslykta Micro Lantern UCO Micro Candle Lantern är en värmeljus lykta som erbjuder en pålitlig och . Dimensioner nerpackad: x cm; Dimensioner monterad: x cm; Vikt (med ljus): Aluminiu1g, mässing: 2g.


En lätt och hopfällbar lykta med fyra olika ljuslägen. Lyktan har en krok så den enkelt kan hängas upp och ge ljus i t. Vi har haft vår i ganska många år och den får oftast följa med ut.

Standardmodellen (Original) är liten och . Mini är en söt liten lykta i aluminium som både ger lite värme med stor mysfaktor. UCO - Clarus - LED-lykta ➽ Fraktfritt från € - Handla online nu! Detta är den klassiska, hopfällbara Original Candle Lantern som har gett varmt, naturligt ljus till miljontals friluftsentusiaster i årtionden. UCO Original Candle Lantern är en kompakt, lättviktig ljuslykta som ger hela timmars brinntid från ett vanligt värmeljus och är perfekt för .

Produktbeskrivning: KerzenfŸhrung mässing lykta. Komplett set med ljuslykta och neoprenskyddsfodral. En stilren ljuslykta med anodiserad ytbehandling som ger ett slitstarkt korr.


Lantern Lykta - företag, adresser, telefonnummer. UCO Original Candle Lantern är en kompakt lättviktig ljuslykta som ger hela timmars brinntid från ett vanligt värmeljus och är perfekt för vandring camping .

Kommentarer

Populära inlägg