Diodlampor

Byt ut dina vanliga glödlampor mot diodlampor! De har ggr längre hållbarhet och tänds snabbare.

CachadLiknandeLED till din bil i Stort urval. Många unika Diodlampor och anpassade Diodljus för just din bil. Diodlampor drar lite ström, är stöttåliga och har lång livslängd.


En diodlampa, lysdiodlampa eller LED-lampa (av engelska LE light emitting diode, lysdiod) är en lampa bestående av en eller flera lysdioder monterade i en . Här hittar du billiga LED lampor diodlampor i hög kvalitet för ditt fordon.

Köp dina lampor online här för både 12V och 24V till bil, lastbil, husvagn m. Diodlampa Ba15s Canbus 16xSMD 12V (2-pack). Diodlampa Bay15d 22xSMD Tvåfärgad 9-32V (2-pack). Flera modeller och anpassade diodlampor för just din bil.


LED är en förkortning av Light Emitting Diode, det vill säga en diod som utstrålar ljus. Handla diodlampor hos oss på Ledgiganten! LED Diodlampor med hög kvalité och bra ljusstyrka som passar utmärkt i skyltbelysning, instrumentpaneler, positionsljus och även som blinkerslampor!


Kompletta och plug and play dioder för och 24V Kompletta lyktor, kablar och el-tillbehör. Hej, jag har en ny miljöbil, bilen har från fabriken vanliga glödlampor. Diodlampa Gul 12V BAU15s 2-Pack - Stor ljusspridning Lämplig som blinkerslampa Lång livstid Få hem dina varor först– betala om dagar.


Alltid i lager, snabb leverans och låg fraktkostnad. I det här fallet handlar det om lysdioder, men i sammansättningar som diodlampa eller diodljus räcker det med diod- som förled – efterleden . Hur funkar det förresten med glödtrådsvakten när man använder diodlampor?

Kommentarer

Populära inlägg