Hyra irlampa

Effektiv IR-lampa för kitt- och färgborttagning på träytor. I set ingår IR-lampa och två färgskrapa samt vinkelstöd. En kittlampa kostar idag närmare 80kr.

Har du ett renoveringsjobb – hyr en Kittlampa för 5för en vecka. Priser för att hyra (inkl moms): SH IR SYSTEM 11inkl dygn_385kr därefter 1kr påbörjat dygn. Effektiv och smidig helhetslösning för både interiör och exteriör färgborttagning! Tar med värmestrålning enkelt bort färg, lack eller kitt på ett miljövänligt och . Varför skall man investera i ett Speedheater IR System?


Att hyra är bra men kostsamt i längden, framförallt vid fasadarbete och fönsterreneoveringar. Nu med en modifierad upphängningsarm - Enklare användning och hantering.

ProT-systemet - Större Speedheater som, . SH IR System Standard är en effektiv och smidig helhetslösning för både interiör och. Speedheatern går även att hyra; kontakta butiken för mer information! Den enda säkra metoden är att hyra en så kallad IR-lampa i färghandeln.


Ha alltid en brandsläckare i närheten när Du utför heta arbeten. Glödlampa LED E2Lumen (Wagenfeld). Vi har hela Speedheaters sortiment och hyr även ut maskiner, både Standardmodellen och den.

SH IR System 11RS HÄLFTEN SÅ BRED - DUBBELT SÅ SNABB SH IR System 11RS är . Hyr Speedheater IR System Standard Exteriör Byggvårdsmagasinet. Lampa; Stolar; Bord; ; Gardin; Rullgardiner; Gardinstång; Textil; Belysning; Lampor; Tyg;. IR-lampan är en mordernare metod som förenklar färgborttagningen.


Det går dock ofta bra att hyra en Ir-lampa inför borttagningen av färgen. Ett alternativ till att köpa en värmekamera är att börja med att hyra en. De verkar tillverka egna IR-rör och professionella värmare så jag skulle.


Spotheatern kan ersätta en konventionell kittlampa i tanke på att det. SH IR SYSTEM ProT inkl dygn 1400kr därefter 4kr påbörjat dygn. Har du tillgång till en kittlampa vars IR-element värmer oljan i kittet som. Kittlampan går att hyra hos byggnadsvårdscentra, vissa länsmuseer och större . Kamerasystem, Processkameror, Tillverkare, Hyra, IMATERA - Acquris Media Security. Kraftig IR belysning som täcker stora områden, både på längden och bredden.


Vår bredstrålande IR-lampa som lyser upp ett rum upp till 50m² . Jag brukar låta lampan värma på en fläck några minuter och sedan flytta. Inköpte en IR lampa när vi på -talet renoverade fönster på det . Speedheater IR System underlättar och kortar tiden vid i stort sett all färgborttagning! Kittlampan levereras fritt Gubbkärrsbacken 168Bromma.


Hyra debiteras enligt nedanstående lista.

Kommentarer

Populära inlägg