Fiberoptik i taket

Fiberljus eller fiberoptik är ett sätt att ljussätta som blir mer och mer populärt. Den kan monteras som belysningspunkt direkt i tak eller monteras i armaturer. Vi utvecklar och säljer LED-belysning, spotlights, downlights, dimmers och drivdon, transformatorer, fiberoptik och utomhusbelysningav högsta kvalitet.

Hej Vill montera en stjärnhimmel mha fiberoptik i mitt sovrum. Frågan är då hur får man ett snyggt resultat. Sida 2jul 2015Fiberbelysning i fast gipstak?


CachadLiknandeSkapa din egen Stjärnhimmel eller Galax i ditt tak. Stjärnhimmel paketen vi säljer innehåller en ljuskraftig fiberoptisk projektor som ljuskälla och en fiberstam . Stjärnhimmel i taket med LED-fiber är mycket praktisk. Med 1fiber kan du skapa ett härligt mönster i taket eller i badrummet med dessa fiber.

HIDE-A-LITE FIBEROPTISK BELYSNING STANDARDPAKET. Kompletta satser för stjärnhimlar och belysningslösningar både inomhus och utomhus t. När jag ser de fiberoptiska stjärnorna i taket önskar jag att vi hade monterat in sådana i fler rum än i badrummet. Har en kund som vill ha fiberoptik i taket i en bastu som de ska renovera. Det befintliga taket ska sänkas så man inte borra hål till fibern . I taket rekommenderar vi på badrumsbelysning.


Det handlar om våran WV Buss, även om detta är Mitsu Forum. Har du för få, så blir ljuset lite utspritt om du inte använder dig av s. ServaNets nät byggs uteslutande med optisk fiber, och det är långt, oändligt långt innan de fiberoptiska näten slår i taket. Nätet är byggt för att klara de ständigt . Ett varmrum har byggts helt i trä med infällda fönster. På anläggningen finns också en kristallbastu i bergskristall belyst . Där gjorde de en stjärnhimmel med hjälp av fiberoptik och det blev . Vet Du inte vad som går bäst till Din bastu? Ta kontakt med oss och vi ska gärna hjälpa Dig!


CARIITTI DECO FIBER BELYSNING VPL10L - E161. Dagsljuset tas upp av Parans solfångare på byggnadens tak. Varför inte rymdtema med fiberoptik i taket ? Just nu ligger det motiv men fler kommer inom de närmsta dagarna.

Kommentarer

Populära inlägg