Lampa ikea

Kolla in vårt stora utbud av snygga taklampor och andra lampor till låga priser. Vi har allt från spotskenor till lampskärmar i en mängd olika stilar. Upptäck ett stort utbud av belysningslösningar till låga priser.

Välj bland allt från tak-, vägg-, bords- och golvlampor till handgjorda . Här hittar du snygga golvlampor till låga priser. Välj bland handgjorda skärmar till lampor med ställbara armar i massa stilar. Med bordslampor kan du finjustera stämningen i rummet på fler än ett sätt.


De ger dig extra ljus när du behöver det och bidrar samtidigt med personlighet. Belysning gör ditt hem till ett ställe där du kan göra det du tycker om. Här hittar du lampor som passar oavsett om ska laga mat eller mysa i .

HEKTAR är en serie lampor med industriell vintagekänsla, där inspirationen är hämtad från svunna tider och gamla fabriker. LED är det största som hänt inom belysning sedan det elektriska ljuset. En LED lampa håller i mer än år, kan byggas in i lampor för nya utföranden och . Fortsätt att använda dina lampor som vanligt, men med energieffektiv LED! De är både snälla mot miljön och din plånbok. Tandborstning, rakning, ögonbrynsplockning, ansiktstvätt – det är många vardagsbestyr som blir enklare med bra badrumsbelysning.


IKEA - LAMPAN, Bordslampa, , Ger ett mjukt stämningsljus.

Med vårt verktyg Bygg din egen lampa bestämmer du själv hur din golv-, tak-, eller bordslampa ska se ut! Ljus hjälper oss att se och ger god stämning. Ofta krävs en kombination av olika typer av lampor för ett behagligt ljus. Serien omfattar flera lampor, från taklampor till golvlampor, så att du enkelt kan få en koordinerad lösning. Kolla in vårt stora utbud av LED-lampor och ljuskällor.


IKEA - ÅRSTI Bordslampa, Skärmen av textil ger ett mjukt och dekorativt ljus. IKEA - JANSJÖ, LED arbetslampa, vit, , Du kan enkelt rikta ljuset dit du vill eftersom lampans arm och huvud går att justera. Lagom till att det blir mörkare ute lanserar Ikea en ljus nyhet. Serien Smart belysning består av LED-lampor, ljuspaneler och ljusdörrar.


IKEA Smart belysning är vårt nästa steg i satsningen på det smarta hemmet. TRÅDFRI LED-lampa kan användas i alla armaturer med sockel i .

Kommentarer

Populära inlägg