Renovera dieselpump själv

Känns mer försvarbart än de 65för en renovering hos de andra firmorna. Lagade en åt mig själv förra veckan, mycket prisvärt :thumme:. Sedan lossar man mellanlagret på kammen, som sitter med 2st torx, därefter lossar man på 8st torx i regulatorhuset för att få bort själv huset.

En renovering av dieselpumpen kostar 0kr. Kan du mecka själv så klarar du dej undan med två O-ringar för en krona, lämnar du bort pumpen för renovering så lär du få börja räkna . RVS Technology Treatment SKYDDAR effektivt mot förslitning, RENOVERAR redan slitna maskindelar och OPTIMERAR . Renovera dieselpump själv - AllaAnnonser. CachadRenovera dieselpump själv från alla köp sälj marknader i Sverige. Hitta billigaste Renovera dieselpump själv hos AllaAnnonser.


Jag valde att chansa och göra jobbet själv efter att läst en del på nätet om Bosch VP44.

Renoverade dieselpumpar med kompromisslös kvalitet. Inläggsrubrik: försöker renovera chevrolet dieselpump. Hänkte byta packningar samt backventil i pumpen. Har läst i forumet och en del säger att det är . Vi har ett brett sortiment av nya och fabriksrenoverade dieselpumpar.


Givetvis kan du likt allt annat sköta bytet själv utan att det påverkar din garanti på . Vad är det som händer i pumpen vid kallstart?

Kan jag byta denna packning själv, har vag-com utrustning så jag kan läsa . Fan va de flyter på :thumbup: VW Golf mk-1. Nordic Motor Center är din kompletta motorleverantör. Inom dieselpumpar erbjuder vi både nya och renoverade dieselpumpar till BOSCH, Delphi, Siemens och . Om plomberingen på dieselpumpen är kvar når du gissningsvis 1bar vid full. Firman i Alingsås renoverar dieselpumpar, hydraulpumpar till.


Veijo K inne på ED vad dom tar för packningsbyte om du inte törs pilla själv. Läckande packningar i dieselpumpar är inget ovanligt. Borde väl ha gått att renovera pumpen till en iofs inte heller så billig peng, men inte . Själv skulle jag inte våga att lägga ned en dieselpump i sprit nån .

Kommentarer

Populära inlägg