Planetväxel atraktor

Har nu förbrukat 5-6st Mväxellådor som bakre växellåda på min a-traktor och eftersom dom inte är helt lätta att få tag i så började . Visa tråd - Bygga A traktor av framhjulsdrift! CachadLiknandeinlägg - ‎författareUndrar om det är möjligt för ett rimligt pris att bygga en A-Traktor utav en Audi 1.

DISPENS FO 95:82BESIKTAD SOM EPA-TRAKTOR:. SAMT ATT DET ÄR MONTERAT EN PLANETVÄXEL MED NEXÄXLING 4:PÅ DRIVAXLARNA. Har funderat på att bygga a-traktor av en VW Caddy men det är ju lite problematiskt. En polare till mig byggde traktor av en sorkdriven bil, har för mig det var en skoda pickis. Jag undrar om det går att bygga a-traktor utav en Skoda pickup.


Tror han använde en planetväxel ist för dubbla lådor . Finns ju faktiskt en Volkswagen Caddy - 19a-traktor som har väldigt intressanta papper.

Undrar om det är möjligt för ett rimligt pris att bygga en A-Traktor utav en. Planetväxel eller annan lösning utanför växellådan är sannolikt . SAE EP olja eller Multi Purpose växellådsolja. Lägg bara upp bilder som du själv tagit och inga eller blocket bilder! En planetväxel är ett sammansatt transmissionsystem, bestående av flera olika. Planethjulets rörelse kring solhjulet är epicyklisk, därav namnet planetväxel.


En fri och lite svävande spåning med anknytning till denna fråga: Jag förutsätter att överväxeln är en planetväxel?

Borde man inte kunna sätta den alldeles intill . Caddy a-traktor från alla köp sälj marknader i Sverige. I nuläget är bilen nästan färdig A-traktor , det som behövs för att besikta är en planetväxel som får den . Range växel är som regel en planet växel i v-lådans bakre del, . Jo, man spenderar sommeren med att bygga en feting traktor. Någon som har förslag på passande bilar till ett bygge? Funderar just nu på att kapa en 4dörrars . Nästa haveri drabbade vänster framhjuls planetväxel.


Christers traktor har den klenare varianten. Sätt på traktorhjul istället, eller sådana där blankpolerade black mans.

Kommentarer

Populära inlägg