Led armaturer industri

NORDLED Vi har LED-belysning och armaturen för industri, lantbruk, fasadbelysning och elljusspår. Vi har proffsbelysning för alla tillfällen! Armaturer för olika typer av industrier, verkstäder, lagerlokaler och.

Zär en IP44-klassad industriarmatur i LED som passar i de flesta miljöer där den . Energisnål med den modernaste LED-tekniken. LED industriarmatur för montagehöjd 3-6m. Specialanpassad för industri, höglager, hangar, produktionslokal, arena, ridhus, badhall, aula.


Nettoprislista LED DOMO PRO ARMATUR november 2016 . Stort sortiment LED armaturer för industri och kontor i effekter från 30W upp till 3000W. Kundanpassningar - Ljusberäkningar - Fri frakt inom Sverige.

Oavsett om ert behov av belysning är är timmar per dag eller timmar i veckan så har MelaLED lösningarna för er. Välj er industribelysning från oss och få alla fördelar med LED belysning. Vi har bl a olika lysrör, strålkastare, fordonsbelysning och olika armaturer.


LED Uppgraderingslampa för öppen industriarmatur är det bästa alternativet när ni skall byta ut 250W-400W kvicksilverlampor i befintliga armaturer. I nära samarbete med industrin har Thorn utvecklat specifik belysning för olika typer . Konstruktions- och produktlösningar, hög teknisk kompetens i alla våra medarbetarle från produktion, . LEDtekniken överallt där man önskar minimera denna typ av strål ning.

Till exempel inom livsmedelsindustrin och vid belysning av föremål . Proton Lighting utvecklar och säljer belysning och belysningslösningar i alla dess former för industri, kontor, skola, butik, kök bad m. LED belysning för industri, företag, kontor eller lokal. Köp billigt online med snabba leveranser. Mekom levererar IP67-klassad industribelysning.


Vår maskinbelysning tål vibrationer, vätskor och att hanteras utomhus i olika miljöer. Tivalux är Sveriges ledande leverantör av belysningslösningar till svensk industri. Valopaa erbjuder ett urval av lösningar för belysning av industrianläggningar och hallar. VP14LED-armatur är exempelvis ett utomordentligt alternativ när . Philips Lighting är världsledande inom utveckling, tillverkning och användning av innovativa belysningslösningar med LED och vi har något som passar just dig, . Industribelysning: Våra LED-highbay´s är anpassade för belysning inom industri, produktion, lager, spedition etc, där det krävs något extra från armaturerna för . Fri frakt fri retur - Välkommen till Ljusgiganten.


Vi har ett brett sortiment av högkvalitativa tyska Mueller Licht led lysrör och armaturer.

Kommentarer

Populära inlägg