Usa uttag till svenskt

Vi hjälper dig att hitta rätt reseadapter usa Elartikel och göra ett billigt tryggt köp. USA Reseadapter, gör att man kan ansluta EU-enheter till US-uttag, ojorda. En svensk apparat fungerar exempelvis inte i England och vice versa.

En amerikansk apparat som kopplas in i Sverige. Jordad reseadapter för att koppla in svensk utrustning i USA, Japan och. Länkar: Korsreferenslista över världens olika uttag . Ja som sagt, har en amerikansk pryl som jag vill koppla in i ett svenskt uttag. Passar såväl ojordat som jordat kontakt uttag.


Gör om USA, Canada och Mexico's kontakt till Europeisk (Svensk) kontakt.

USA inom en framti men har funderat lite över det här med 110V-systemet de har i detta lilla land. Du kan sätta den i kontakter för jordat uttag utan problem. Adaptermar 2016New York- Vad har jag missat?


Vilket kort funkar bäst i usa, Kredit, Visa, Mastercard? Sport Fritid › Resa › ReseadaptrarCachadLiknandeReseadapter Svensk till USA kontakt. Viktigt att veta är dock att en adapter endast anpassar själva kontakten till uttaget - den kan inte omvandla strömstyrkan.


Jag ska resa till Colorado i USA och undrar om de har andra eluttag där.

USA till svenskt eluttag Övrig hemelektronik. Men på bilden är det en adapter som inte passar i svenska eluttag så då undrar jag . Jordad reseadapter som gör att du kan ansluta prylar med europeisk kontakt till eluttag i USA. Kan användas till produkter med 2- och 3-poliga kontakter i . Ett svenskt eluttag ser inte ut som ett eluttag i England eller ett eluttag. Förvandla en USA-köpt strömadapter till svensk.


W USB Power Adapter där strömuttaget givetvis är av amerikansk modell . Tänkte istället om det fanns att köpa en USA skarvsladd så jag kan plugga i. Det finns två standarder för spänning och frekvens för hushållseluttag,. Uttag och pluggar håller samma dimensioner som i USA. Knöla aldrig in en kontakt i ett eluttag som den nästan passar i; Titta vad din produkt klarar för spänning, för även om den passar fysiskt kanske den inte fungerar . Låter dig använda svenska, jordade stickkontakter när du besöker Nintendos hemland Japan eller gräver guld i USA.

Kommentarer

Populära inlägg