Likriktare skoter

Samma problem som vid GPS montage på skoter. Har en LED lampa jag vill ha på slungan . Montera 12volts uttag på iq 600rr-0inläggdec 2012Arctic Cat F-0 laddning GPS. CachadLiknandeVoltregulator med likriktare. Vi utökar varje dag vårt sortiment med delar till mope snöskoter, skoter, gräsklippare, cross och ATV. Nu ska ljuset bara till en skoter så det är ingen fara.


Vad händer om jag bara kör med en likriktare utan kondensatorer osv? Behöver en likriktare till min skoter så jag kan ladda min gps ! Har ni några bra tips på en liten smidig en för att omvandla 12v ac till dc ? Skotern är en Lynx gl 250-med en rotax 377a som tidigare har suttit i en. Som går till cdi-boxen är dragna till en volt regulator med likriktare. Sidan 2inläggnov 2013Inkoppling av voltregulator med likriktareinläggfeb 2011LED vs växelström? På en del skotrar som har batteri kan det finnas likriktare och regulator för batteriladdningen som ser likadan ut, men sådana anordningar . Voltregulator universal med likriktare kabelanslutningar.


Svart till chassie på skoter jord ( - till batteri ). Har äntligen tagit tag i mina långa funderingar på batteri i vespan. Har skaffat batteri och likriktare, men skulle behöva lite hjälp. Samma problem som vid GPS montage på skoter. Har en LED lampa jag vill ha på slungan . Montera 12volts uttag på iq 600rr-0inläggdec 2012Arctic Cat F-0 laddning GPS. CachadLiknandeVoltregulator med likriktare.


Vi utökar varje dag vårt sortiment med delar till mope snöskoter, skoter, gräsklippare, cross och ATV. Nu ska ljuset bara till en skoter så det är ingen fara. Vad händer om jag bara kör med en likriktare utan kondensatorer osv? Behöver en likriktare till min skoter så jag kan ladda min gps ! Har ni några bra tips på en liten smidig en för att omvandla 12v ac till dc ? Skotern är en Lynx gl 250-med en rotax 377a som tidigare har suttit i en. Som går till cdi-boxen är dragna till en volt regulator med likriktare.


Sidan 2inläggnov 2013Inkoppling av voltregulator med likriktareinläggfeb 2011LED vs växelström? På en del skotrar som har batteri kan det finnas likriktare och regulator för batteriladdningen som ser likadan ut, men sådana anordningar . Voltregulator universal med likriktare kabelanslutningar. Svart till chassie på skoter jord ( - till batteri ). Har äntligen tagit tag i mina långa funderingar på batteri i vespan.


Har skaffat batteri och likriktare, men skulle behöva lite hjälp.

Kommentarer

Populära inlägg