Motstånd airbag saab 95

Vi ska kika på en 9-och om man måste lämna in på verkstad så kan. Får du bara tag på ett airbagmotstånd så är det rätt lätt att göra själv. Vart hittar man motstånd till ratt airbag saab 90inläggsep 2015Urkoppling av airbag på passagerarsidan 9-SSinläggokt 2008Koppla ur Airbag på 9--02:a?

Ersätta airbag med Ohminläggjun 2005Fler resultat från forum. CachadLiknandeSv: Airbag 9-passagerare (svar på Airbag 9-passagerare av Lasse R). Driftknapp till låga priser och hög kvalitet.


Beställ dina bildelar, reservdelar tuningprodukter hos Mr Tuning. Airbagmotstånd till låga priser och hög kvalitet. Om du har någon Saab-skrot i närheten kan du kolla med dom om det skulle ha en med delarna, är ju bara motstånd till passagerar kudden .

Saab 9--00mar 2015Airbag till handsfack passagerare saab 9000jul 2014Airbag o ABS varningslampa lyser på min saab 9- 1998. Vad kostade urkoppling av airbag på er SAAB 9-5? När jag kopplade ur en airbag på en 9-5:a så kostade det 7kr.


Ur- och inkoppling av airbag pga babyskydd i framsätet. Någon som vet vad det kostar att montera ur airbag i saab. Någon som har demonterat passagerar airbag?


CachadLiknandejuli 20- Saab ska nämlignen ha 20-25000:- för att göra det och det känns inte riktigt värt dom pengarna och airbagen måste bort, så är det någon.

Vet att min morbror lämnar in sin 9-5:a på ett litet mindre hak som dock har allt som krävs. Hejsan, som rubriken säger så har min airbag lampa lyst i snart år. Varje år har jag lyckats släcka den till besiktningen.


Indikatorlampan för krockkudden lyser sen ett år tillbaka. Jag har haft den på verkstad och tydligen . Koppla ur airbag - postad i Off Topic: Vår älskade Felicia, som för evigt. Man kopplar ur kabeln ur airbagen och monterar en motståndspropp ist för airbagen. Volvo på fingrarna när det gäller säkerhet, Saab och högst någon till. Ska man köpa en ny 9-går den att beställa utan airbag.


Sökt som tusan på nätet efter ett sk Autoliv airbagmotstånd. Airbagmotstånd - Airbagmotstånd Sidoairbags. Tänk på att vid flerstegs-airbags behövs ett motstånd per kontakt!


What ohm resistor do I need to jump the side airbag connector and make the srs computer happy. Vår Saab 9-som rullat de senaste tusentalen mil problemfritt har nu sprängt målsnöret: 0mil. Fel motstånd i en kabel till sidokrockkudden har givit många 9–5-ägare skrämselhicka när var- ningen för airbag tonat fram i . Diskussion oDen förbannade airbag lampan lyser igen i AutoPower Forum 5-Serien. Men när den går sönder löser den ut hela systemet, med motståndet kopplar man förbi sensor.


Läser man Biltemas produktdokument, finner man att endast Saab 9står omnämnd. Satte du i ett motstånd på Ohm när du kopplade ur airbagen? Om fordonet är utrustad med 2-stegs airbag behövs ytterligare motstånd.


Passar till följande bilmodeller: SAAB 9-(1mm rattaxel) 9-5 . Har en gammel 9-(og) som airbaglampan tänts på.

Kommentarer

Populära inlägg