Lampa vita fjädrar

Eos pendel från Vita, formgiven av Ravn Christensen. En romantisk lampa som är tillverkad förhand av tunt papper och 18dunfjädrar. Fjäderlampan EOS Large från VITALampskärm som kan användas s. Eos Micro fjäderlampa från Vita, formgiven av Soren Ravn Chr. Anja Rosenskjöld såg fjäderlampan i en designaffär i Stockholm. Spara hundralapparna och gör din egen fjäderlampa!


Passar perfekt att hänga över ett bor i hallen eller där du inte vill bli bländad av ljus. Fjäderlampan Eos är designad av Soren Ravn Christensen för det danska varumärket Vita. Lampan är tillverkad av vita gåsfjädrar och papper.


Den omåttligt populära lampan Eos, gjord av vita gåsfjädrar (plockade från marken) med stomme i papper.

Riktigt elegant lampa som blir en riktig myslampa när . Den vackra, stiliga och eleganta fjäderlampan EOS från Vita är en lampa skapad av Ravn Christiansen, danska designers. Eos taklampa medium från Vita med fjädrar. En häftig och dekorativ taklampa bestående av vita gåsfjädrar med en stomme i papper.


Fjädrarna i samtliga Eos-lampor från VITA är tillverkade av gåsfjädrar som blivit biprodukt från matindustrin, vilket innebär att dessa annars skulle blivit svinn. Vita Eos Lampa XL Brun 75cm är en lampa som ger ett mysigt och elegant. För att rengöra lampskärmen och för att fluffa till fjädrarna kan man blåsa den med .

Vita Eos Lampa Brun 45cm är en lampa som ger ett mysigt och elegant intryck. För att rengöra lampskärmen och för att fluffa till fjädrarna kan man blåsa den . Shoppa dina lampor från VITA online hos Belysningsdesign. Dunlampa large, Eos från Vita är en mycket vacker fjäderlampa med äkta vita dun från gäss. Stilfull och modern fjäderlampa Eos från VITA, designad av Søren Ravn Christensen. Lampan är tillverkad av allt från 9till 5gåsfjädrar . Nu har vi äntligen bestämt oss efter mycket velande fram och tillbaka för att det blir fjäderlampan Eos från Vita . Köp Vita, Lampa, Eos, cm, Vit från Vita på nätet.


För att rengöra lampan och för att få den mer fluffig blås fjädrarna med en hårtork. Jag bara måste tipsa om att det är grym rea på Eos Vita fjäderlampa här. En mycket vacker lampa som är handtillverkad av papper och gåsfjädrar.

Kommentarer

Populära inlägg