Skanska södra centrum

I Krokslätt planerar vi nu ett dynamiskt kvarter Södra Centrum med cirka 1kvadratsmarta bostäder i storlekar om 1-rok. CachadSödra centrum bjuder på stadsliv med extra allt. I kvarteret blir det bekvämt och socialt att bo med butiker, café och kvartersrestaurang med stor uteservering i . Krokslätt växer med en ny stadsdel – Södra Centrum! Omgivningen utmed Mölndalsvägen kommer att förändras när JM AB och Skanska Nya Hem AB sätter . Det byggs för unga vuxna i södra centrum.


Arkitektbolaget Tengbom har ritat husen Vortex för Skanska och The Light Factory för JM. Södra Centrum växer fram söder om Göteborgs innerstad utmed Mölndalsån. Inom loppet av några år är tanken att det ska finnas upp emot 5nya bostäder . På JM och Skanska har man förmodligen rätt när man tror på det senare trots att de båda alternativen bara är .

Söder om Göteborgs innerstad växer den nya stadsdelen Södra Centrum fram. Här bygger Skanska ett helt nytt kvarter, Studio 256. I den nya stadsdelen Södra Centrum i Göteborg ska Skanska bygga 2nya bostadsrätter i olika storlekar med inflyttning 2017. En viktig del i utformningen av Södra Centrum är att skapa en väl genomtänkt.


Tengbom har vunnit uppdrag från både JM och Skanska och . Södra Centrum är en helt ny stadsdel som just nu växer fram strax utanför. Byggherre var Skanska Sverige och som arkitekter anlitades Kanozi Arkitekter.

Projektet utfördes i form av totalentreprenad som hanterades av Skanska Sverige . Tengbom har vunnit uppdrag från både JM och Skanska och kommer rita det nya bostadsområdet Södra Centrum i Göteborg. Här bygger Skanska ett nytt kvarter med 2lägenheter. En viktig del i utformningen av den nya stadsdelen Södra Centrum i Krokslätt är. Bostäder Söder om Göteborgs innerstad växer den nya stadsdelen Södra Centrum fram.


Här bygger Skanska ett nytt kvarter med 256 . Lördag-söndag, säljstart för Studio 2i Södra Centrum. Utomhus-tv på terrassen #skanskanyahem #skanska #skanskastudio2#göteborg #gbg . Studio 25 Södra Centrum, Krokslätt, Skanska . Skanska bygger 2nya bostäder i stadsdelen södra centrum i Göteborg. Inför säljstarten gjorde vi i uppdrag av Skanska Nya . Tengbom har vunnit uppdrag från både JM och Skanska avseende bostadsområdet Södra Centrum i Göteborg.

Kommentarer

Populära inlägg