Ctek zafir 30 manual

Här kan du ladda ned manualer, produktblad och folders på flera språk. Välj modell i menyn för den manual eller produktinformation du behöver. ZAFIR ingår i en serie med professionella laddare från CTEK SWEDEN AB.


Denna utrustning får inte användas av barn eller de som inte kan läsa och förstå manualen om de inte är. Congratulations on your purchase of your new professional ZAFIR Switch Mode Charger with Pulse Maintenance. ZAFIR 1ingår i en serie med professionella lad- dare från CTEK. Denna utrustning får inte användas av barn eller de som inte kan läsa och förstå manualen om de inte är under uppsikt.


The battery is fully charged when STEP is lit. Stop charging at any time by disconnecting the mains cable from the wall socket. CTEK Zafir är en mycket kompakt och lättanvänd fyrstegsladdare som kan ladda 14-Ah V-batterier och underhållsladda (pulsladdning) V-batterier . Test and Charge Review and Tutorial - Duration:.


Hur som helst hade jag haft en Ctek Zafir inkopplad på det hela. BjorNSX skrev: En sak som inte berörts här är när. En annan skillnad är att Zafir har års garanti medan MXS 36har års garanti. A Lim - 0 Jag har köpt mig en CTEK Zafir 1laddare. CTEK skriver ju i manualen att strömslukare i vissa fall kan störa laddprocessen.


Har nyligen köpt en batteriladdare CTEK Zafir 45. I förpackningen finns en snabbkoppling för fast montering på batterier i till exempel bilar. Och jag har googlat å sökt här på forumet också men står inte HUR man . ZAFIR 1Batteriladdare För blysyra batterier Ah Bruksanvisning och guide till. ZAFIR 1ingår i en serie med professionella laddare från CTEK SWEDEN AB. MANUAL GRATULERAR till köpet av din nya professionella batteriladdare med.


Själv kör jag som sagt st Ctek varav en är några år gammal. Zafir måste dock batteriet ha en spänning över 6V för att laddaren ska. Nåväl, enligt manualen så skall man ansluta batteriet och sedan välja. Hjälp med batteriladdare (CTEK Zafir 90).


Where can I get a copy of the user manual? What's the difference between MULTI US 33and ZAFIR 90? På enheten står det ZAFIR 10 och inte CTEK som på andra laddare från CTEK.


Jo manual kan man säkert hitta, men jag lyckas inte hitta någon Zafir bland deras produkter på hemsidan.

Kommentarer

Populära inlägg