Led eller lysrör till växtbelysning

Billiga lysrör fungerar lika bra som de specallysrör som lanseras som växtlampor. Det är därför det är mer eller mindre omöjligt att odla något inomhus utan. Detta lämnar oss med lågenergilampor, lysrör och LED.

Tips och info om växtbelysning, växtlampor, blomlampor. Lysrör ska placeras relativt nära växterna och det är därför praktiskt om. Vad som är bäst när det gäller växtbelysning är inte alltid den dyraste.


Tlysrör drar inte mera energi än vad dagens LED belysningar gör. Jag tycker om så vore fallet så skulle led tillverkarna ha tagit åt sig den informationen och tillverkat sin växtbelysning efter den vetenskapen. Om jag ska investera i (dyr) ledbelysning så måste jag få veta varför och.


Val av växtbelysning till grönsaksodling?

Välja rätt lågenergi-lamporinläggmar 2011Lågenergi och LEDinläggmaj 2009Fler resultat från forum. CachadLiknandeLED växtbelysning från Gemma led med bilder från odling test mellan lampor för växter. Gemma LED sortiment av växtbelysning med allt från Eoch GUtill Esocklar.


Väljer du att köpa växtbelysning eller odlingslampa från Gemma får du mer av. Lysrör och lågenergilampor avger också UV-strålning som är skadligt, men . I vår webbshop hittar ni vetenskapligt utvecklad LED växtbelysning för alla behov. Växtbelysning är en djungel för den oinvigde.

Ska man använda den nya tekniken LED eller går det lika bra med lysrör och lågenergilampor? Jag funderar på att köpa nån sorts växtbelysning alt endast lysrör till. Tankar om växtbelysningsep 2015Ekonomiskt att odla under lysrör?


CachadFärdigbyggda lösningar med LED eller lysrör är snyggast och går att ha. Vare sig det gäller hemmaodling eller professionell växtodling säljer vi. Den vanligaste belysningen idag är lågenergilampor, lysrör och LED där det . Sida av - Växtbelysning - postad i Odla chilipeppar: Använder ni. Jag jagar lysrör eller led för odling utan dagsljus någon som kan svara . Plastad vajer för amplar eller för montage av armaturer etc. Hög kvalitet, extremt långvarig LED-lampor.


I LED armaturens färgspektrum finns det inget ultraviolett- eller infrarött ljus, LED. LED-lampa med varmvitt ljus, lämplig för belysning av växter som är i behov av tilläggsbelysning i hemmet. Här väljer du Företagskund eller Privatkund.


Vi har allt du kan önska dig när det kommer till växtbelysning. Dessutom älskar vi knepiga frågor om HPS, MH, LE lysrör och LE (Låg-energi). Gavita TripleStar kan justeras i olika lägen: wide, medium eller deep.


Efter mycket prövande kom jag fram till att fullspektra-lysrör (858W) gav bäst resultat.

Kommentarer

Populära inlägg