Loncin motor kvalitet

Vet ej om dem tillverkas på samma ställe men är en kopia av yamaha iallafall :) Har själv hafft fiddys av motormärket loncin mycket fin kvalité . Hur är nyare briggs-motorer kvalitemässigt jämfört med dom äldre? Atv loncin gepard 150ccinläggjun 2014Ännu en tråd om köpråd av snöslungainläggokt 2013Råd inför snöslunge köp - Sida 3inläggokt 2013Biltemas snöslunga.

Liknandemaj 20- inlägggör en kopia på en gammal honda motor. Så det är nog slutsnackat om kvalitetsproblem med Loncin. Jeg har bare vært borti Loncin, og også dette er kanongode motorer. Vill du att billigt skall bli dyrt handla av motorhandel så står du där med sämsta kvalitetskopian utan garantier. Tja, tänkte bara fråga hur kvaliteten är på Loncin 110cc motorer.


Hittade en fiddy för 1800:- utan bakbroms och gashandtag som kostar runt . Får snart hem min dotters 90cc loncin atv.

Har fått råd om att köra motorn varm och sedan tömma den på oljan som följer med. Jag tror nog att det funkar med olja av sämre kvalitet även i nyare maskiner, men OM något . Jag köpte en en liknande no name 200cc (med ståande motor) til grannpojken,. På så sätt har man en billig hjuling med hyffsad kvalitet. Loncin luftkyld kvalitetsmotor på 200cc anpassad för fyrhjulingar och hemmabyggen med tanke på att den har backväxel.


Pålitlig och slitstark motor som bygger . Loncin bensinmotorer och Kipor dieselmotorer till.

Motorer av hög kvalitet som passar dem flesta maskiner på marknaden. Hög kvalitet Efter många år av tillverkning och utveckling utav. Den starka 125cc motorn är en beprövad kvalitetsmotor från välkända Loncin . Kvaliteten var en hel del utöver förväntan. Detta är en riktig ATV, där Fym fått till det vad gäller säkerhet och kvalitet.


Loncin är en mycket stor och pålitlig tillverkare av motorer för snöslungor och har. En riktigt fin och gedigen motor av högsta kvalitet från välkända Loncin. Ska inte förväxlas eller jämföras med 2motorer med underliggande kamaxel och . Snöslungan är gjord för mindre till medelstora tomter. Kraftig fyrtaktsmotor med en effekt på 7hk. Partner är enligt min mening en ren varuhusmaskin med kvalité därefter.


Etter mange års erfaring i bransjen kan jeg anbefale Zongshen og Loncin motorer på det sterkeste. Dette er meget bra motorer av høy kvalitet. Den starka 125cc motorn är en beprövad kvalitetsmotor från välkända Loncin med hög finish.


Ljudnivån hålls nere tack vare en effektiv ljuddämpare.

Kommentarer

Populära inlägg