Epoxifärg betonggolv

Det finns många rum och byggnader som har betonggolv som utsätts för stort slitage. Har man den typen av rum i exempelvis verkstäder, . Förr användes epoxifärg mest till golv i verkstäder och fabriker eftersom färgen klarar.

Blanka ytor slipas lätt, betong med diamantslip och trä med slippapper. Ska måla betonggolv i garageinläggmaj 2016Epoxi utomhus på betong? CachadLiknandeMed våra produkter kan du måla betonggolv med olika krav. Golvfärg EP-V Tvåkomponent vattenspädd epoxifärg.


Vi hjälper dig att hitta rätt epoxifärg Målarfärg och göra ett billigt tryggt köp - Vårt. Golvfärg är en blank och 2-komponent epoxifärg avsedd för betonggolv. Halvblank, vattenbaserad 2-komponents epoxifärg (bas och härdare), avsedd för målning av betonggolv inomhus, där det krävs en färg med god kemisk och .

Hos Beckers hittar du Golvfärg av hög kvalité för olika ytor så som betong, trä. EPX-V Golvfärg är en blank och 2-komponent epoxifärg avsedd för betonggolv. Vattendispergerad tvåkomponent epoxifärg till målning av betonggolv, väggar, tegel, asfalt och stål.


Epoxifärg med god vidhäftning och slitstyrka på flera typer . Vidhäftningen är god till betong, asfalt, trä, plast och keramiska material. NM Golv Super är en vattendispergerad epoxifärg som är avsedd för att användas . Golvfärg EPX-V Golvfärg är en blank och 2-komponent epoxifärg avsedd för betonggolv.

EPX-V Golvfärg är för ny- och ommålning av betonggolv som utsätts för . Epoxifärg, betongfärg och golvfärg med extrem slitstyrka. Fontefloor EP 1är en tvåkomponent vattenburen epoxifärg, som används för nya och gamla betonggolv och väggar. Jag ska måla golvet i garaget har jag tänkt, betonggolv som har lagts för c:a 10-år sedan och som nästan aldrig är använt.


Vattenbaserad tvåkomponents epoxifärg och lämplig för t. Vid krav på fuktgenomsläpplighet rekommenderas inte fler än två . Epoxifärg för betonggolv - superstark och tålig beläggning som kommer att förlänga livslängden på betonggolvet och ger den presentabel. Entré Golvfärg är en blank vattenburen golvfärg somanvänds till betonggolv inomhus. Hangar Golvfärg är en 2-komponents epoxifärg som är lämpligför golv i . TEKNOFLOOR 2K betongfärg är en tvåkomponent, vattenspädbar epoxifärg.


Avsedd för målning av betonggolv inomhus, där det krävs en färg med god kemisk och meka- nisk beständighet. Halvblank, vattenbaserad 2-komponents epoxifärg, avsedd för målning av betonggolv inomhus, där det krävs en färg med god kemisk och .

Kommentarer

Populära inlägg